Hüseyin Karaboğa, Hukuk Bürosu Açtı

Elazığ’da yaklaşık 22 yıldır Avukat olarak hizmet veren Hüseyin Karaboğa, kendi hukuk bürosunu Nailbey Mahallesi’nde açtı.

Hüseyin Karaboğa, Hukuk Bürosu Açtı

Elazığ’da uzun yıllardır avukatlık mesleğini icra eden, Avukat Hüseyin KARABOĞA kendi Hukuk Bürosu’nu Nailbey Mahallesi Yeşildere Sokak’ta açtı. Açılışa; Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Yılmaz, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Aydıner, Adalet komisyonu Başkanı Mustafa Açık, Elazığ Baro Başkanı Mustafa Yentür TÜMSİAD Başkanı Ahmet Özbay, MÜSİAD Başkanı Hasan Uzun, Esnaf ve Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemil Erdem, Eğitim Bir Sen Başkanı İbrahim Bahşi ve çok sayıda davetli katıldı.

ÖZBAY: HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİYELİM

TÜMSİAD Başkanı Ahmet Özbay, “Elazığ’ımıza, güzel hizmetler yaptı. İnşallah avukatlık konusunda da benim gözümde bir numaradır. İnşallah Elazığ’ımıza, memleketimize hayırlı uğurlu olsun diyelim” ifadelerini kullandı.

UZUN: HERKESTE TANIR VE BİLİR

MÜSİAD Başkanı Hasan Uzun, “Hüseyin Bey kardeşimiz Hukuk Camiasında ilimiz, herkeste tanır ve bilir. Duruşuyla, insanlığıyla, kişiliğiyle gerçekten önemli derecede kendi mesleğiyle ilgili katkı sağlamıştır. Bundan sonra da bu katkıyı arttırarak devam ettireceğine ben inanıyorum” şeklinde konuştu.

ERDEM: BU BİZİ MUTLU ETMİŞTİR, SEVİNDİRMİŞTİR

Esnaf Odaları Başkanı Cemil Erdem, “Gerçekten başarıları bizim için çok önemli. Bir Avukat olarak kendisini çok seviyoruz. Gerçek manada, ciddi konuda Elazığ’ın hukukuna, kararına, cezai durumlarında hep başarılı olmuştur. Bu bizi mutlu etmiştir, sevindirmiştir” dedi.

BAHŞİ: GÜZEL NEZİH BİR HUKUK BÜROSU

Eğitim Bir Sen Başkanı İbrahim Bahşi, “Bu güzel nezih ortamın hukuk bürosunun Elazığ’ımıza hizmet edecek bu büromuzun hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

KARABOĞA: HAK ARAYAN İNSANLARA YARDIMCI OLMAK BİRİNCİ VAZİFEMİZDİR

AV. Hüseyin Karaboğa, “Bizde inşallah bir hukukçu olarak, bir avukat olarak Elazığ’ımızda avukatlık mesleğinin, avukatlığın icra edilebileceği konularda hukuk ve kanunlar dairesinde elimizden geldiği kadar kanun adamlarımıza ve bu konuda mağdur olan insanlara ve hak arayan insanlara yardımcı olmak birinci vazifemizdir. Bu hususta da inşallah elimizden geleni tamamen yapacağız” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137