Geçtiğimiz günlerde İl Genel Meclisi’nde yapılan oylamada İl Genel Meclisi Başkanlığına İbrahim Şerbet seçilmişti.

ŞERBET: ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYORLAR

Daha önceden de başarılı çalışmalara imza atan İbrahim Şerbet, medyanın önemine değinerek, “Basına karşı çok hassasım. Basını seviyorum. Çünkü bir ilde insanların gözüdür, kulağıdır. Zor şartlar altında görev yapıyorlar. Herkesi, her olayı vatandaşa duyurma gayreti içerisindeler. Gerçekten çok onurlandım ve gururlandım” dedi.

ŞERBET: HIZLA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

30 İl Genel Meclisi Üyesiyle çalıştıklarını ifade eden İbrahim Şerbet, 9 ihtisas komisyonu kurduklarını söyleyerek, “İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından teşekkür edilerek çalışmalarına başladı. Vatandaşlarımız bu seçimlerde iktidar partisi olarak AK Parti’ye 20 İl Genel Meclis Üyesi, Cumhur İttifakı olan MHP’ye 8 İl Genel Meclis Üyesi, 1 HDP ve 1’de bağımsız olmak üzere toplam 3 İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza başladık. 5 bin 302 sayılı İl Özel İdare kanunun 16 maddesi ile il Genel Meclisi çalışma yönetmeliğinin 20. Maddesi gereğince 9 tane ihtisas komisyonu kurduk. Bu isimler belirlendi. Bu şekil hızla çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye kaydetti.

ŞERBET: EŞİT VE ADİL BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ

İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, “Temel amacımız bütün arkadaşlarımızla birlikte uyum içerisinde İl Özel İdaremizin bütün idarecilerimizin desteği ile 5 yıllık görev süremizde güzel bir çalışma dönemi sürdürmek. Şehrimizin merkezinde ne varsa, köylerimizde ve mezralarımızda da ne varsa aynı şartları sağlamak. Devletimizin bize sunduğu kaynakları ve ödenekleri hiçbir ayrıma tabi tutmadan eşit ve adil bir şekilde insanlarımızın hizmetine sunmak gayemiz olacaktır” ifadelerini kullandı.