İç Saha Maçları Malatya’da Oynanacak mı?

Elazığspor, iç saha maçlarını Malatya’da oynamak için yetkililerden olumlu cevap aldı. Altınordu maçını Ankara’da oynamayı planlayan Elazığspor, kalan iç saha maçlarını da büyük bir ihtimalle Malatya’da oynayacak.

İç Saha Maçları Malatya’da Oynanacak mı?

Elazığspor’da alınan kötü sonuçların en önemli etkeni gösterilen saha konusu çözülmek üzere sevgili seyirciler…

Stadyumunun yıkılmasının ardından ikinci yarıyla birlikte iç saha maçlarını Şanlıurfa’da oynamak zorunda kalan Birevim Elazığspor, alınan kötü sonuçların ardından Malatya için bir kez daha yoklama yaptı.

Elazığspor kulüp başkanı Selçuk Öztürk, Adana Demirspor maçı sonrasında stadyum konusuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

ÖZTÜRK: MALATYA’DA OYNAYACAĞIZ İNŞALLAH

Başkan Öztürk, “Oyuncularda, bizde bu psikoloji kaldıramıyoruz. Otobüs kaldırıyoruz, gelen taraftar sayımıza bakın, maalesef çocuklar taraftarımız yollarda yoruluyor. Ancak getirebildiğimiz taraftar bu. Sınırsız otobüs dedik. Bugün 50 otobüs gelseydi 50 otobüs gelecekti. Adana’ya yakındı Adana Demirspor’un taraftarı daha fazla geldi. Takımına destek verdi. İnşallah ayarlayabilirsek Osmanlı stadını stedik Altınordu maçıyla ilgili çünkü Malatya Stadyumunda tadilat var. Ama Altınordu’dan sonrada Adil Başkan ile görüştüm. İnşallah ondan sonraki maçlarımızı Malatya’da oynayacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2019, 19:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137