Açılış törenine Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Metin Baki Ölçücü, Mahalle Muhtarı İrfan Gözvur, AK Parti İcadiye Mahalle temsilcisi Mehmet Aliş, belediye meclis üyeleri, STK il temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış programında konuşan AK Parti İcadiye Mahalle temsilcisi Mehmet Aliş hizmete sunulan spor merkezinin özellikle ücretsiz oluşunun memnun edici olduğuna vurgu yaparak Başkan Yanılmaz’a teşekkür etti.

Mahalle Muhtarı İrfan Gözvur ise belediyenin mahallelerine birçok hizmet sunduğunu ve hiçbir taleplerinin geri çevrilmediğini belirterek şahsı ve mahalle sakinleri adına Başkan Yanılmaz’a teşekkür etti.

“BİR YENİSİNİ İCADİYE MAHALLEMİZDE AÇIYORUZ”

Başkan Yanılmaz, “Kültür Park, Cip Barajı Mesire Alanı, Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı ve sosyal hayata zenginlik katan birçok projeyi hemşerilerimizin yaşamını kolaylaştırmak ve hayat kalitelerini artırmak adına hizmete sunduk. Yaz sezonunda hizmete sunduğumuz piknik alanları adeta dolup taştı. 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu, Spor ve Sosyal Yaşam Merkezlerimiz ve çocuklarımıza yönelik gerçekleştirdiğimiz spor dersleri bu şehrin spor alanında zengin bir alt yapıya sahip olduğunu gösteriyor. Ailelerimiz de spor konusunda çok duyarlı, kendilerine teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren ulaşımdan - spora, eğitimden - kültüre her alanda hizmetler gerçekleştirdik. Şehre yeni kazandırdığımız ELBÜS ve yeni otobüslerin yanında ilimizin kuzey - güney eksenli trafik akışını rahatlatan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı ile alt ve üst geçitlerimiz, ulaşım alanında konforumuzu artırdı. Çöpten Enerji Üretim Tesisi, Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi, Hayır Çarşısı ve cenaze hizmetlerimiz ile vatandaşlarımızın yaşamlarına katkı sunduk. Bugün birçok mahallede hizmete sunduğumuz spor ve sosyal yaşam merkezlerinin bir yenisini İcadiye Mahallemizde açıyoruz. Rabbim bir kez daha sağlıkla spor yapmayı nasip etsin ve tüm şehrimize hayırlı olsun. Sosyal yaşamı zenginleştirmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.