Merkeze bağlı İçme İlkokulunda hazırlanan Bilişim Sınıfı, Anasınıfı ve Oyun ve Etkinlik Odasının açılışı İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk tarafından gerçekleştirildi.

Turkcell tarafından donatılan Bilişim Sınıfında 16 diz üstü bilgisayar ve sınıf malzemesi kullanılır halde İçme İlkokulunun hizmetine sunuldu.

Yine Elazığ’ın önde gelen iş adamlarından ve siyasetçilerinden Ahmet Küçükel’in kızı Güven Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Nükhet Küçükel tarafından hazırlanan ve Sabite Küçükel’in adının verildiği anasınıfı da yine Müdür Gürtürk ve beraberindeki heyet tarafından hizmete açıldı.

Müdür Gürtürk, son olarak Milli Eğitim Müdürlüğü ve Goncalar Solmasın Derneği tarafından çocuklar için hazırlanan oyun ve etkinlik odasının açılışını gerçekleştirdi.

İçme İlkokulunda hazırlanan sınıf ve oyun odalarının çocukların daha iyi bir eğitim görmesi açısından büyük faydalar sağlayacağını ifade eden Müdür Gürtürk, katkıda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Müdür Gürtürk açılışların ardından öğrenciler ile bir araya gelerek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve “Elazığ Her Yerde Okuyor" kampanyası kapsamında kitap dağıttı.