Elazığ'ın Keban ilçesinin Gökbelen köyü sakinleri su sorununun çözüme kavuşması üzerine "şükür" yemeği verdi.

Gökbelen köyü merkezi ile Soğuksu ve Karahüseyin mezralarının su sorunu çözüme kavuştu.

Yemeğe, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Aliye Aylin Kökçin, İlçe Müftüsü Abdullah Temizkan, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ziyaddin Seçkin, Özel İdare Müdürü Sadi Oruç, Köylere Hizmet Götürme Birliği Sorumlusu Samet Bayir, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Demir, il encümenleri Muzaffer Bulut, Cevdet Doğan da katıldı.

TEPELİ: UZUN YILLAR DEVAM EDEN İÇME SUYU SORUNU GİDERİLDİ

Gökbelen köyü muhtarlığı ve vatandaşların daveti üzerine köyde verilen yemeğe katılan Kaymakam Ersin Tepeli, “Köylerin sıkıntılarını Valiliğin desteğiyle çözüme kavuşturulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Köyde uzun yıllar devam eden içme suyu sorunu giderildi. Örnek bir şekilde hizmet sunmuş, fedakarlık göstermiş, suyu köye kazandıran hayırsever Beşir Bayır'a teşekkür ediyorum" dedi.

ŞERBET: TAKDİRE ŞAYAN HİZMETİ GELDİK, GÖRDÜK

Elazığ İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, “İçme suyu şebekesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çok güzel bir hizmet yapıldığı. Takdire şayan hizmeti geldik, gördük. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ATLI: EN KISA SÜREDE TAMAMLANMASINI BEKLİYORUZ

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı da, “Gökbelen köyünde doğdum. köyde su sıkıntısının giderilmesi için gösterilen birlik ve beraberliğin sürmesini diliyorum. Gökbelen köyüne ulaşımı kısaltacak alternatif yol çalışmalarının da en kısa sürede tamamlanmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

DOĞAN: KÖYÜN SONDAJ İLE SUYA KAVUŞMASINDAN MEMNUNİYET DUYUYORUM

Gökbelen köyü muhtarı Salih Doğan, “Davetlerine katılan herkese teşekkür ediyorum. köyün sondaj ile suya kavuşmasından memnuniyet duyuyorum” dedi.