Kurucu Genel Başkanı Yücel Can olan 2009 yılında kurulan İdareci ve Bürokratlar Derneği temsilciliklerine bir yenisini daha ekledi.  Dernek bir şubesini de Artivn’de açtı.

Bu kapsamda Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret eden İdareci ve Bürokratlar Derneği Ordu İl Temsilcisi Cavit Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Kocatepe’ye yeni dönem de adaylığının hayırlı olmasının temenni ederek Artvin’de açılan temsilcilikte şube başkanı olarak Hayati Güneri’nin atamasının yapıldığı bilgisini verdi.

KOCATEPE: BİR TEMSİLCİLİĞİNİ DE İLİMİZDE AÇMAK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ

İdareci ve Bürokratlar Derneğinin kurucu üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı olduğunu anımsatan Başkan Kocatepe, “İnsana, temel insan hak ve hürriyetlerine, emeğe ve çevreye saygı duyan Demokratik, inançlara saygılı, hukuk ve adalete dayalı yönetim anlayışıyla uzun yıllardır faaliyetlerini sürdüren İdareci ve Bürokratlar Derneğinin bir üyesi olmaktan her zaman gurur duydum. Bu derneğin bir temsilciliğini de ilimizde açmak beni çok mutlu etti. Hayati Güneri hocamızın da birçok sivil toplum kuruluşunda yer alması liyakat sahibi hakkıyla verilen görevi yerine getirebilecek bir kardeşimiz. Yeni görevinin de kendisine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ordu’dan kalkıp bizleri ziyarete geldiğiniz ve böyle bir şubenin ilimizde açılmasında katkı sunduğunuz için de sizlere ayrıca teşekkür ediyorum ”dedi.