İdris Alan'a Ziyaret

İlimizde faaliyetlerini sürdüren Neşeli Ayaklar Anaokulu Yöneticisi Gülşen Aydın ile Sosyal Hizmetler Uzmanı Taylan Kaya, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ettiler.

İdris Alan'a Ziyaret

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Sağlampınar’ın da hazır olduğu ziyarette bir değerlendirmede bulunan Başkan Alan, “İlimizde özellikle okul öncesi eğitimde çok önemli hizmetler verdiğine şahit olduğumuz Neşeli Ayaklar Anaokulu Yöneticisi Sayın Aydın ile Uzman Sayın Kaya’nın ziyaretinden duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Son derece önemli bir sorumluluk isteyen ve aslında biraz da gönül işi olan Anaokulu işletmeciliği noktasında güzel çalışmalara imza attıkları için tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Neşeli Ayaklar Anaokulu Yöneticisi Gülşen Aydın da Başkan Alan’a teşekkür ederek, “Sayın Başkanım aile olarak farklı iş kollarında Elazığ TSO’da uzun yıllardan beri üye olarak bulunmaktayız. Sizlerin iş dünyası için çalışmalarınıza yakından şahidiz. Bizler de sizi ziyaret ederek hizmetleriniz nedeniyle teşekkür etmek istedik. Bu vesile ile, yaklaşan seçim sürecinin Odamıza, ilimize ve sizlere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137