Yazıkonak Belde Belediyesi Başkanı Aydın Ayaz, belde sakinlerine iftar yemeği verdi.

İftar Programına, Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Ak Parti Kadın, Gençlik Kolları ve Merkez İlçe Başkanları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda bir konuşma yapan Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Aydın Ayaz,“Yazıkonakta Ramazan ayında geçen yıl başlatmış olduğumuz bu yılda 2. gerçekleştirdiğimiz, geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz iftar programına hepiniz hoş geldiniz diyorum. Hepinize afiyet olsun” dedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut,“İlk öncelik ile aydın başkanımıza bu güzel programdan dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel ve çok önemli bir ayın içerisindeyiz. Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise günahlardan bağışlanma bu yönüyle değerlendirilecek olunursa 11 ayın muhasebesinin yapılmasının imkanının fırsat tanındığı nadir aylardan bir tanesi. Bu ayı buna uygun olarak dolu dolu geçirmek gerekir diye düşünüyorum. Özelik ile son dönemde dünyada yaşanan bu olaylara baktığımız da kardeşliğe dostluğa birliğe en çok ihtiyacımız olduğu bu dönemde baktığımız da böylesi bir ayı iyi şekilde değerlendirmenin ne kadar anlamlı olacağını siz bizden daha iyi biliyorsunuz. Son dönemlerde ülkelerde kardeşler kardeşlere düşürülmeye çalışıldı. Bu yetmedi ülkedeki ülkeler bir birine düşürülmeye çalışdı. İşte son yaşanan olaylarda Müslüman ülkeler bir birlerine düşürülmeye çalışıldı. Allah ibadetlerimizi kabul etsin hepinize teşekkür ediyorum. Aydın başkanımı da çok teşekkür ediyorum” dedi.