İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarını sürdürüyor.

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi yaklaşan mübarek Ramazan ayı dolayısıyla 2000 ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi dağıtacak.

"Arakan’da 9000 kişilik iftar programı gerçekleştireceğiz"

Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Metin Kılıç, İHH olarak Ramazan ayında da faaliyetlerine ara vermeden devam ettirdiklerini kaydederek yapılan yardımlar hakkında şu bilgileri verdi: "2018 Ramazan ayında da yardımlarımız devam ediyor. Ramazan paketlerimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladık. Amacımız 2000 adet ihtiyaç kolisini fakir ve mültecilere ulaştırmaktır. Bütün bu yardımlar Elazığ halkının katkıları, fitre ve zekâtları ile gerçekleşmektedir. Çalışmalarımız bununla sınırlı kalmamakta, yine Ramazan ayı boyunca Elazığ Belediyesiyle işbirliğinde gerçekleştireceğimiz yardım standımız 15 Temmuz meydanında faaliyet gösterecek ve buradan sağlanan yardımlarla Afganistan ve Arakan’da 200 yetim çocuğumuza yönelik kıyafet yardımının ve Arakan’da 9000 kişilik iftar programı gerçekleştireceğiz. İHH olarak veren el ile alan el arasında hayır köprüsü olmaya devam etmekteyiz" dedi.

Hayırseverlerin katkıları ile hazırlanan gıda paketleri İHH görevlileri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılırken, çocukların tatlı heyecanı yardım faaliyetlerine ayrı bir renk kattı.