İşitme cihazına ihtiyacı olan Suriyeli Selsebil Alloş için İHH Yetim Biriminin girişimleri ve hayırseverlerin katkıları ile küçük kıza işitme cihazı temin edildi.

2016 yılında ülkelerindeki iç savaştan dolayı  Elazığ’a gelip yerleşen Suriyeli Alloş ailesinin kızları Selsebil Alloş işitme cihazı olmadığı için duymada sorun yaşamaktaydı.

İHH Yetim biriminin organizasyonu, kurumların destekleri ve hayırseverlerin katkılarıyla işitme cihazı temin edilen Selsebil de artık duyabilecek.

YAMAN: BİZ SELSEBİL İLE UZUN BİR YOLCULUĞA ÇIKTIK

Temin edilen cihaz için kurumların ve hayırseverlerin desteklerini gördüklerini ifade eden İHH Yetim Birimi Gönüllüsü Besime Yaman, “Dünyanın her yerinde dil, din, ırk ayrımı yapmadan her çeşit yardım yapan vakfımızın bugünde sağlık problemi olan Selsebil’in problemini ortadan kaldırdığımızı sizlerle paylaşmak istedik. Tabi ki biz bunu tek başımıza yapmıyoruz. Biz Selsebil ile uzun bir yolculuğa çıktık” dedi.

YAMAN: BÜYÜK HAYIRLARA VESİLE OLACAKSINIZ

Yaman, elinde kullanılmayan işitme cihazı bulunanları da cihazlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için İHH ile irtibata geçmeye davet ederek, “Eğer evlerinizde işitme cihazı olup ta kullanılmıyorsa veya vefat etmiş aile bireylerinizden evinizde bulunan cihazlar varda lütfen İHH binamıza ulaştırın. Emin olun çok büyük hayırlara vesile olacaksınız. Çünkü bunların maddi külfetleri yüksek. Bu vesileyle bize deste olan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun” diye kaydetti.

HABER: KEVSER ÖZ