İHİK Başkanı Ömer Serdar, Partilileriyle Buluştu

AK Parti Elazığ Milletvekili ve İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Ömer Serdar, Avrupa’nın Afrin ile ilgili yaptığı eleştirileri kabul etmediklerini belirterek, “Türkiye, bildiği doğrultuda devam edecektir” dedi. Keban ve Ağın ilçelerini ziyaret eden Serdar, 2019 seçimlerine ciddi hazırlanılması yönünde teşkilatlarına çağrıda bulundu.

İHİK Başkanı Ömer Serdar, Partilileriyle Buluştu

Hafta sonunu seçim bölgesi Elazığ’da geçirecek olan AK parti Elazığ Milletvekili ve İnsan Hakları inceleme Komisyonu Başkanı Ömer Serdar’ın ilçelerden ilk durağı Keban oldu.

Serdar ve beraberindekiler, Keban’da AK Parti İlçe Başkanı Ömer Kaya ve partililer tarafından karşılandı.

Ömer Serdar’ın Keban’daki ilk adresi, partisinin ilçe teşkilatı oldu.

“YAPILMASI GEREKENLERİ ÇÖZÜMLEMEYE ÇALIŞIYORUZ”

AK parti Keban İlçe Başkanı Ömer Kaya, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi vererek, “Biz Keban İlçe Teşkilatı olarak her hafta yönetim kurulu toplantılarımızı gerçekleştirip köylerimizde, mezralarımızda ilçe merkezimizdeki yapmış olduğumuz çalışmaları teşkilatımızla birlikte değerlendirip yapılması gerekenleri çözümlemeye çalışıyoruz. Yapamadıklarımızı da il başkanımıza ve ilimizin milletvekillerine aktararak çözümlemek için tüm gayretimizi çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi.

İHİK Başkanı Ömer Serdar, Türkiye’nin Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı ile meşru müdafaa hakkını kullandığını vurgulayarak, Afrin’de idari yapının kısa sürede oluşturularak görevin tamamlanacağını söyledi.

“OPERASYONLARDA, SİVİLLERİN HAYATI ÖNCELİKLİ OLDU”

Serdar, dışardan yapılan Afrin eleştirilerini kabul etmediklerini kaydederek, “Hiçbir zaman için Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak yaptığımız operasyonlarda, sivillerin hayatı öncelikli oldu. Kendilerinin başka ülkelerde Irak’ta, Afganistan’da dikkat etmedikleri özeni Türkiye Zeytin Dalı Operasyonunda azami hassasiyetle yerine getirdi. Operasyon tamamlandığında bölgeden sivil halkın röportajlarına da baktığınızda Türk askerini orada bir coşkuyla karşılandığını da görürsünüz. Bu açıdan Türkiye bildiği doğrultuda devam edecektir. Uluslararası kuruluşların küresel aktörlerinin bölgede tesis edemediği barışı, tesis etme konusunda elinden geleni yapacaktır. Burada olabilecek yapılanmalarda biz sahada da olacağız masada da olacağız. Toplumsal dünya barışının sağlanması açısından, mazlum milletlerin mağduriyetlerinin giderilmesi açısından, uluslararası dengede hukukun tesisi anlamında Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz olarak elinden geleni yapacaktır” ifadelerini kullandı.

AK parti İlçe teşkilatı ziyareti sonrasında ilçe kaymakamı Hayrettin Baskın ile bir araya gelen Ömer Serdar Keban ile ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Keban Belediyesi’ne geçen AK Parti Elazığ Milletvekili ve İHİK Başkanı Ömer Serdar’a Başkan Fethiye Atlı; çalışmaları hakkında bilgi verdi.

MİLLETVEKİLİ SERDAR AĞIN’DA

Keban ilçesinden sonra Ağın’a geçen AK Parti Elazığ milletvekili ve İHİK Başkanı Ömer Serdar, AK Parti İlçe Başkanı Mürsel Ayhan, Ağın eski belediye başkanı Mustafa Yentür ve partililer tarafından karşılandı.

“AK PARTİ CAMİASINA OLAĞAN ÜSTÜ DESTEK VERMEMİZ GEREKİYOR”

AK Parti İlçe Başkanı Mürsel Ayhan, teşkilat olarak 2019 seçimlerine hazırlandıklarını söyleyerek, “Bu dönemde AK Parti camiasına olağan üstü destek vermemiz gerekiyor. Bu anlamda bundan sonra yapacağımız çalışmaları daha hızlandırıp Ağın’daki ilçe belediye başkanlığına almak daha sonra da 2019 yılının genel seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı, başkomutanımızı tekrar genel başkan yapma hedeflerimiz vardır” diye konuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZI YENİDEN CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ”

Ağın Eski Belediye Başkanı Mustafa Yentür de, 2019 seçimlerinde öncekilerde olduğu gibi başarılı çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

Yentür konuşmasına şöyle devam etti: “İnşallah her şeyde başarılı olacağız. Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız. Aramıza katılan yeni simalar var. Onlara da ayrıca teşekkür ederim. Hiç görmediğimiz simalarımız da katılmış. Bundan çok memnun oldum. Allah hepinizden razı olsun.”

SERDAR, ÇAĞRIDA BULUNDU

Ağın’ın önemli ilçelerden biri olduğunu vurgulayan Ömer Serdar, 2019 seçimlerine ciddi hazırlanmaları yönünde teşkilatlarına çağrıda bulundu.

“SİZLERE ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR”

Milletvekili Serdar yaptığı açıklamada, “Bu konuda yapılacak spekülasyonlar özellikle ana muhalefet partisi ve ona destekçi olan diğer muhalefet partisinin toplumu manipüle eden yaklaşımları milli birlik ve bütünlüğe zarar getirme yaklaşımıdır. Bu açıdan teşkilatlara, sizlere çok önemli görevler düşüyor. Gerek bu ittifakı anlatmak açısından gerek 2019 Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini topluma kabul ettirilmesi açısından yapacağımız seçimler önemli” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

şimdiye kadar nerdesiz adama sormazlarmı ömer efendi elazığın anasını aglatınız.seçimler yaklaştı ya elazığ aklınıza geldi.

Hakan
Hakan - 6 yıl Önce

Bu adamlar bir daha aday olsun ak partiye oy verirsem Elazığ ... yapsın

Mesut
Mesut - 6 yıl Önce

Elazığ'a 4 yılda girişimde bulundurarak kazandırdıkları tek bir eser var mı?

latif karasu
latif karasu - 6 yıl Önce

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "Samsun'a ikinci bir devlet üniversitesini açıyoruz. Doğrudan şehrimizin ismini verdiğimiz Samsun Üniversitemizin kuruluşuyla ilgili karar, önceki gün Yükseköğretim Kurulumuzda alındı."

SIRADAKİ HABER

banner137