Ensar Vakfı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu olarak düzenleyecekleri  “Kudüs’ten, Afrin’e Emperyalizmin Oyunları” mitingine davet çağrısında bulundu.

Ensar Vakfı Elazığ Şubesi Başkanı Alaattin Meydanoğlu, “Elazığ’da Ensar Vakfı Aralık 2013 yılında kuruldu.4 yılını tamamladı. Geçen yıl mayıs ayı ile senedimizde bir değişiklik oldu. Bizlerde 1 yıl mali olmak ve bir yılda genel kurul olmakla birlikte seçimde iş başına geliyoruz. Ensar vakfı bünyesinde birden fazla yapı barındırıyor. Baktığınız zaman İstanbul Tasarı Merkezi, Ensar TV ve Ensar-ı Neşriyat, Kadınlar Komisyonu, Genç Ensar ve bununla birlikte yapılaşma olarak bizlerde bunları kendi bünyemizde kurmaya başladı. Palu’da da resmi olarak kesinleşti önümüzdeki haftalarda açılışını gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

“İHLASLI ÇALIŞMALAR YAPAN NESİLLER YETİŞTİRMEYİ ARZU EDİYORUZ”

Başkan Meydanoğlu, büyük bir aile olduklarını ifade ederek, “Büyük bir aileyiz. 172 tane şubesi olan, 1979’dan bu yana Kuran ve Sünnetin dışında gençlik yetiştirmeye çalışan, bir yapı. Bizlerde burada Elazığ Şubesi olarak öğrenci hizmetlerimiz, burs hizmetlerimiz ve daima yıl boyunca devam eden Arapça derslerimiz, tefsir derslerimizle devam etmekteyiz. Bizim temelde ilkemiz önce vatanına milletine faydası olan, temelde Allah’a iyi bir kul, Resullaha iyi bir ümmet ve Ümmet-i Muhammed’e ihlaslı çalışmalar yapan nesiller yetiştirmeyi arzu ediyoruz. Misyonumuzu böyle ifade edebilirim” dedi.

“KUDÜS’TEN, AFRİN’E EMPERYALİZMİN OYUNLARI”

Ülkenin sıkıntılı günler geçirdiğini ifade eden Meydanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşları Platformu olarak, 24 Şubat Cumartesi Günü Saat 19.00’da “Kudüs’ten, Afrin’e Emperyalizmin Oyunları” Adıyla Bir Miting Düzenleyeceklerini söyledi.