Anadolu hastanesi ile özel bir güzellik merkezi arasında indirim protokolü imzalandı.

KEY: MERKEZİMİZDE AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ

Güzellik merkezinin kurucularından Burcu Key, “Uzman dev kadrosuyla Elazığ’a hizmet veren Anadolu Hastanesi ile bir indirim sözleşmesi imzaladık. Anadolu Hastanesi Müdürü Zehra Hanım’a yardımlarından, desteğinden, gülen yüzünden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Tüm Anadolu Hastanesi çalışanlarına ve çalışanlarının birinci derece yakınlarını merkezimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.

BARUT: HASTANE ÇALIŞANLARINI MERKEZİMİZE BEKLİYORUZ

Merve Barut, “Merkezimizde profesyonel cilt bakımları, tedavi kapsamlı bebek kordonuyla cilt gençleştirme, kök hücre ve birçok işlem için değerli Elazığ halkı ve Anadolu Hastanesi çalışanlarını merkezimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

BARUT: HERKESİ MERKEZİMİZE BEKLİYORUZ

Kübra Barut, “Merkezimizde profesyonel cilt bakımları yapıyoruz. İpek kozası eşliğinde. Bunu deneyimlemek için herkesi merkezimize bekliyoruz” dedi.

DAYANAN: ÇALIŞAN VE ÜRETEN BÜTÜN KADINLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Hastanenin Kurumsal Pazarlama Müdürü Zehra Dayanan, “Bugün Best Güzellik Merkezi kurucularından Burcu Key ile bir araya geldik. Öncelikle kendilerine güler yüzlülüğünden ötürü, misafirperverliğinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Son zamanlarda son model lazer cihazlarıyla, hijyenik ortamıyla ve personellerinin güler yüzüyle adını duyuran Best Güzellik Merkezi ile hastanemiz arasında bir mutabakat imzaladık. Bizler Anadolu Hastanesi ailesi olarak 45 kişilik dev uzman hekim kadromuz, son model cihazlarımızla çalışan ve üreten bütün kadınların yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.