Yol medeniyettir diyen iki muhtar yolun ulaşıma açılması için yetkililere seslendi.

Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan, mahallelerinde bulunan ve yapımı tamamlanan yolun ulaşıma açılması için Devlet Demir Yolları’ndan hemzemin geçide izin verilmesini beklediklerini ifade ederek, yetkililere seslendi.

GÜLBASAN: HEMZEMİNE BİR GEÇİT VERSİNLER

Gülbasan, “Buraya Belediyemiz çok büyük masraflar etti. Vatandaşlarımızın burada ağaçları kesildi muhtarımız mücadele etti, biz mücadele ettik bu mücadelemizin sebebi trafiğin daha rahat gitmesi, vatandaşlarımızın kestirme yollardan gitmesi için mücadele ediyorum ama geliyoruz bir kuruma takılıyoruz. Ben Sayın Valime rica ediyorum burada bir hemzemin geçidi olarak izin verilmesini istiyoruz ki vatandaşlar burada rahat gidip gelsin. Şuan yolumuzun yarısı olduğu gibi geldik hemzemine takıldık kaldık. Demir yollarından da rica ediyoruz zaten yıllardan beri bizi buralarda mağdur etmişler en azından bu hemzemine bir geçit versinler” dedi.

Sürsürü Muhtarı Ergün Gül de, yolun kısa süre içerisinde ulaşıma açılmasını istediklerini söyledi.

GÜL: GÖZ ARDI ETMEMEK LAZIM

Gül, “Gerçekten bu hizmeti böyle atıl durumda bırakmak hangi vicdanlara sığar zaten yıllardır demir yollarının Sürsürü merkez ve Hicret’in şehir merkezine gitmesi başlı başına sıkıntı. Sayın Valime rica ediyorum kısa zamanda bu izinin çıkarılması zaman aşımı olsun, tarif akışı olsun bunların kısa süreye düşürülmesi için bu yazının biran önce çıkartmasını talep ediyoruz. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz ciddi anlamda bir yatırım yapmış burada bu yatırımı da göz ardı etmemek lazım” dedi.