Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Oktay Ağ Yöntem Okullarının Okullarına yayın desteği ve yayın faaliyeti ile ilgili çalışmalarda yardımcı olacaklarını belirterek “ Bu konuda kendilerine desteklerini esirgemeyen yöntem okulları kurulu başkanı Nedim Durgun Gül, yönetim kuruluna ve tüm yöntem okulları çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Oktay Ağ “bildiğiniz gibi bizler imam hatipler olarak yola çıkarken parolamız farkımız yok fazlamız var diye yola çıktık” dedi.

“EN BÜYÜK DESTEĞİ VERMEK BİZİM GÖREVİMİZ”

 Oktay Ağ  “mesleki derslere verilen süre ve dini eğitime verilen süre içerisinde üniversite sınavına çocuklarımızı hazırlarken onlara en büyük desteği vermek bizim görevimiz. Destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında okullarda  kurslar açtık ve  EBA dan milli eğitim bakanlığının yapmış olduğu çalışmalardan faydalandık.  Ancak bize yine de farklı yayınlardan farklı kurumlardan yayınlar gerekiyordu bu konuda Elazığ’ın marka kuruluşlarından birinden destek almak bizim için ve öğrencilerimiz için çok önemli bir gurur vesilesidir” diye kaydetti.  

“BU TÜR DESTEKLERİMİZİ ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YAPMAYA GAYRET EDİYORUZ”

Yöntem Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Durgungül ise kardeş okul seçtiklerini okullara bu tür destekler verdiklerini söyleyerek “Ellimizden geldiğince kardeş okullar seçip destek olmaya gayret edeceğiz. Hatta biz bu gayretimizi sadece Elazığ da değil Afrika da ki bütün okullara bile bu tür desteklerimizi elimizden geldiğince yapmaya gayret edeceğiz. Türkiye’nin ekonomi ve kalkınma olarak çok daha ileri boyutlara gitti. Geleceği teşkil edecek olan gençlerin ve öğrencilerin istedikleri şekilde yetişmediğini” aktardı.

Nedim Durgungül “O manevi kültürü inanç değerlerimizi ahlaki değerlerimizi maalesef gençlere veremezsek yarın elimizin altında kayıp giden bir gençlikle karşı karşıya kalacağız o yüzden gerçekten Oktay beyin söylediği gibi imam hatip okullarının diğerlerinden farkı yok ama fazlası var” diye belirtti.