İl Başkanı Karakuş Siyasi Partileri Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erhan Karakuş, siyasi partilerin il temsilciliklerini ziyaret etti.

İl Başkanı Karakuş Siyasi Partileri Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Avukat Erhan Karakuş ve il yönetimi ile birlikte siyasi partilerin il başkanları ile buluştu.

CHP ZİYARETİ

Karakuş’un ziyaretleri kapsamında ilk durağı Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı oldu.

DOĞDU: DİĞER PARTİLERİN HEPSİYLE DE GÖRÜŞÜYORUZ

CHP İl Başkanı Yavuz Doğdu, “;Gerçekten Elazığ’ımızın mağduriyetleri çok. Bu mağduriyetlerde hiçbir siyasi partiyi ayırmaksızın sorunlar bütün halkımızın bu mağdur olan vatandaşlarımız Yeniden Refah Parti’lidir, CHP’lidir, AK Parti’lidir, MHP’lidir, ayırmaksızın bu sorunlarla ilgili zaten sürekli görüşüyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak diğer partilerin hepsiyle de görüşüyoruz. Çünkü bu sorunlar Elazığ’ımızın ortak sorunları. Yine burada bir istişare yapmak için geldiler. Hoş geldiler, teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ ZİYARETİ

Karakuş ve beraberindekilerin bir sonraki durağı AK Parti İl Teşkilatı oldu.

YILDIRIM: HAYIRLI HİZMETLER YAPMALARINI ALLAH’TAN DİLİYORUM

Misafirlerini ağırlayan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Dolayısıyla bu şehirde hizmet veren bir siyasi partimizin çok önemli değerli yöneticileriyle beraberiz. Bizimde yaklaşık yedi aylık bir il başkanlığı sürecimiz oluştu. Bu süreç içerisinde ilk günden beri çalışmalarımıza deva ederken nasip bu gündü. Hayırlı olsun ziyaretine geldiler. Öncelikli olarak her bir kardeşimizin Ramazan’ını tebrik ediyorum. Rabbim bu ayın rahmetini, bereketini üzerimizden eksik etmesin diyorum. Bu vesile ile gelen bu heyete tekrardan çok teşekkür ediyorum. Hayırlı hizmetler yapmalarını Allah’tan diliyorum” şeklinde konuştu.

SAADET PARTİSİ ZİYARET

Başkan Karakuş son olarak Saadet Partisi’ni ziyaret etti. Heyeti Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın ağırladı.

İl Başkanı Akın, “Tabi Ramazan kardeşlik ayı, bu ayda böyle bir nazik ziyaretinde gerçekleşmesi, kardeşliğin nişanesi ve tesisi açısından çok önemli bir ziyaret olduğunu ben buradan düşünüyorum. Bu vesile ile tabi ki bizim farklı siyasi partilerde her ne kadar mücadele etsek de bu tamamen bir kardeşlik ayrılığı ve herhangi bir farklı bir ayrılık olarak değerlendirilmemeli. Bu sadece bir politika ve strateji ayrılığı olarak değerlendirilmeli. Bu anlamda ben bu ziyareti çok anlamlı ve değerli buluyorum. Buradan tüm Elazığ halkımızın da tekrardan Ramazan’ının mübarek olmasını temenni ediyorum, diliyorum” dedi.

KARAKUŞ: ÖNCELİĞİMİZ TABİ Kİ YEREL OLARAK ELAZIĞ’IN SORUNLARIDIR

Ziyaretlerinin Ardından Açıklamalarda Buluna Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, “Tabi bizler farklı akımlarda siyaset yapsak da farklı akılları, farklı düşünceleri savunsak da en nihayetinde bizler yerel siyasetçileriz. Siyasi partilerin yereldeki il başkanlarıyız. Önceliğimiz tabi ki yerel olarak Elazığ’ın sorunlarıdır, Elazığ’ın problemlerine çözüm bulmasıdır. Bu noktada da biz Yeniden Refah Partisi olarak hangisi siyasi parti olursa olsun hepsiyle istişare etmek, sorunları beraber dile getirmek, sesimizin daha güçlü çıkması açısından Elazığ’ın, Elazığlı hemşehrilerimizin problemlerini dile getirmek için mücadele veriyoruz. Bu saatten sonra da aynı şekilde mücadelemizi devam ettireceğiz inşallah. Bugün ki ziyaretlerimizin esas sebebi; hayırlı olsun ziyaretleri ve Elazığ’ın diğer gündemindeki problemlerin istişare edilmesi, dile getirilmesi ve kıymetli il başkanlarımızla istişarede bulunulmasıdır” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137