İl Başkanı Yıldırım, Ziraat Odası’nı Ziyaret Etti

Ziraat Odasını ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, gittikçe daralan tarım alanlarına sahibiz ama biz tarım alanlarının korunmasından yanayız” dedi.

İl Başkanı Yıldırım, Ziraat Odası’nı Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Erdem’i ziyaret etti.

ERDEM: ÖZVERİLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

Misafirlerini odasında ağırlayan Ziraat Odası Başkanı Ahmet Erdem, “Ziraat Odası olarak, bir çiftçi kuruluşuyuz. Burada çiftçilerimizin sorunları işlevleri oluyor. Bizler özverili bir şekilde kendilerine yardım ediyoruz. Sorunlarını çözüyoruz. Geçenlerde Milletvekilimiz Metin Bulut ile birlikte çiftçilerimizin sorunlarını aktardık. Sizlerde bizim il başkanımızsınız bizleri yalnız bırakmıyorsunuz. Sağ olun var olun, Allah razı olsun hepinizden, burada çiftçilerimizin sorunları var. bizler kendimizin elinden geldiği kadarıyla özverili bir şekilde çalışıyoruz. Ve siz değerli büyüklerimize bildiriyoruz. Burada bizim aşamadığımız konularda var tabi onları da sizlerle birlikte çözeceğiz” dedi.

YILDIRIM: TARIM ALANLARININ KORUNMASINDAN YANAYIZ

Siyasi irade olarak çiftçilerimizin yanındayız diyen AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Tarım alanın ne kadar önemli olduğunu artık herkes biliyor. Özellikle pandemi süreci de bunu bir kez daha bize gösterdi ki Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle 1 metrekare bulursanız bile orayı ekin ifadesi çok önemli bir ifadeydi. Zaman zaman tarım alanlarımız çeşitli sebeplerden bir takım ekonomik yapılardan, gittikçe daraldı. Geniş bir tarım alanına sahibiz. Ve tarım alanlarının korunmasından yanayız. Herkesin istediği yerde bina yapımı ya da farklı şekilde tarım alanını daraltacak şekilde işlemler yapmasını şahsen gönlüm arzu etmiyor. Bu anlamda yasal bir yaptırımımız yok. ama tarım alanları  ne kadar daralırsa bölge de yaşayan özellikle çiftçilikle uğraşan insanlarımız özellikle bu alanların daralmasında sıkıntı yaşıyor” diye kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2021, 15:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kazım
Kazım - 3 yıl Önce

Başkan ,böyle odalar,nidaları bırak,halkla buluş,halkla.Caddede, sokakta, ilçede,beldede, köyde,seçmenlerle buluşup,dert,sorun dinle.Tuzu kuru ,çırığı dönenleri bırak.Buralarda poz verme,halkın gönlüne görmeğe bak. Dost uyarisıdır.

SIRADAKİ HABER

banner137