İl Genel Meclisi 2019 Yılı Bütçesini Görüştü

İl genel meclisi 2019 yılı yatırım programı ve bütçesini görüşmek üzere toplandı. İl Genel Meclisi Başkanı Metin Baki Ölçücü,2018 yılı çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek,2019 yılı için il genelinde 315 iş planladıklarını söyledi.

İl Genel Meclisi 2019 Yılı Bütçesini Görüştü

Elazığ İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi, bu kez 2019 yılı yatırım programı ve bütçe görüşmeleri için toplantı.

Metin Baki Ölçücü başkanlığında toplanan meclis üyelerine 2018 yılında yapılan ve 2019 yılı için planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

 HÜSEYİN SAYLAN “SORUNLARI BURAYA GETİRDİM MASAYA YATIRDIM”

Yatırım ve bütçe görüşmesinde söz alan İl Genel Meclisi üyesi, Hüseyin Saylan, görüşmelere katkı sağlayan meclis üyelerine teşekkür ederek “Bazen gittiğimiz yerlerde gittiğimiz köylerde ne kadar eleştiri alırsak alalım inanıyorum nerede bir eksiklik var o zaman da aranıyorsunuz. 5. Bütçe yaptık. Tartıştık konuştuk, ağladık, güldük, sitem ettik. Her beraber niçin ilimizin en ücra köşelerine alanlarına hizmet götürmek için. Aday aday süreci belirleniyor. Belki hiçbirimiz burada olmayacak belki başka arkadaşlarım burada olacak. Ben sizleri eğer bu süreç içinde kırmışsam hepinizden ben şahsen özür diliyorum. Ben bir yerde eksiklik varsa kendim orada yaşıyormuşum gibi o soru ile ilgilenip buraya da getirip masaya yatırırım. Bu ay içeresinde de yine sizlere ayrı bir teşekkür borcum var. Biz burada oluruz olamayız bunu bilmem zaman gösterecek her şeyi. Eminim ki bizde sonra gelecek olan arkadaşlarımız bizden sonra bıraktığımız eksikliklere devam edecektir” diye kaydetti.

MHP’li  İl Genel Meclisi Üyesi Yüksel Ercan’da 2019 yılı bütçesinin stratejik plana göre yapılması gerektiğini belirterek, aksi halde bütçenin açık verebileceğini söyleyerek “ Gerek köylerimize hizmet açısından gerek verdiğimiz sözleri yerine getirmiş olacağız. Yatırım programı yaparken bütçeyi esas alarak yapmamız gerekmektedir. Bunda hem fikiriz. ”dedi.

METİN BAKİ ÖLÇÜCÜ  “PROJELERİMİZİ BAŞLATMAK AMACINDAYIZ”

İl Genel Meclisi Başkanı Metin Baki Ölçücü,2019 yılı bütçesinin büyük kısmının köylerin alt yapısı için ayrıldığını belirterek, 2019 yılı için şehir genelinde 315 iş planlandığını kaydederek “141 milyon gelir bütçesi 141 milyon gider bütçesi olarak hazırladık. Rabbim inşallah ömür verir ve bütçelerimiz gerçekleşir. Bütçelerimizin büyük bir kısmını yine köylerimizin alt yapıları için ayırdık. Bunun için yol, su, kanal, köylerimizin temel ihtiyaçlarını da temin edeceğiz inşallah. Yaklaşık olarak iş genelimiz de 2019 yılı için 315 iş planlamış bulunmaktayız. Bu işlerimiz inşallah sayın valimizin onayından çıktıktan sonra projelere bugünden başlayıp alt yapılarını yapıp tekrardan bismillah deyip projelerimizi başlatmak amacındayız” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2018, 15:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137