İl Genel Meclisi’nde Tansiyon Yükseldi

İl Genel Meclisi temmuz ayı toplantıları beşinci oturumuyla devam etti. Toplantıda yeniden gündeme gelen denetim komisyonu ile ilgili açıklamalar arka arakaya geldi.

İl Genel Meclisi’nde Tansiyon Yükseldi

İl Genel Meclisi Temmuz ayı toplantıları Meclis Başkanı İbrahim Şerbet’in başkanlığında gerçekleştirilen beşinci oturumuyla devam etti.

Toplantıda denetim komisyonunun sonuç bölümündeki beşinci maddenin araştırılması ile ilgili ARGE komisyonunun raporu görüşüldü..

Gündem maddesi ile ilgili ilk sözü MHP’li Meclis Üyesi Osman Dilek aldı. Dilek’in açıklamalarının ardından söz alan bir diğer isim ise AK Parti Maden Meclis üyesi Mehmet Hanifi Coşkun oldu.  Gündem maddesi uzun süre meclis üyeleri arasında tartışıldı.

Tartışmaya son noktayı Meclis Başkanı İbrahim Şerbet koydu, “Usulsüzlük yok, eksiklik var” dedi.


Bağımsız Maden Meclis Üyesi Cuma Telçeken ise, Hatunköy Sulama projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Telçeken, “Vicdanen rahatsız oldum” diyerek açıklamasına başladı. Telçeken’e cevap veren AK Parti Maden Belediye Meclis Üyesi Suphi Özay ise gündem maddesinin geri çekilmesine imkan olmadığını ifade etti. Telçeken’in önerisi meclis üyeleri tarafından kabul edilmedi.

VİDEO

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2020, 19:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137