İl Jandarma Komutanlığı Trafik Uygulamalarını Sürdürüyor

Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında uygulamalar artırıldı. Ekipler şehrin giriş ve çıkışlarında şoförleri trafik kurallarına uymaları noktasında uyarıyor. 

İl Jandarma Komutanlığı Trafik Uygulamalarını Sürdürüyor

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı kurban bayramı öncesinde trafik kazalarının önüne geçebilmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Ekipler; Elazığ’ın giriş ve çıkışlarında uygulama noktaları oluşturarak vatandaşları trafik kurallarına uymaları noktasında uyardı.

ELAZIĞ - DİYARBAKIR YOLUNDA UYGULAMA YAPILIYOR

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda ülke genelinde kurban bayramı süresince alınması gereken tedbirlere yönelik olarak bugün Sivrice Jandarma Trafik Tim Komutanlığınca, Maden İlçe Kaymakamı, İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet müdürünün katılımlarıyla Gezin Jandarma Karakol Komutanlığı sabit kontrol noktasında  Elazığ -Diyarbakır Devlet Karayolunu kullanan sürücü ve yolculara yönelik olarak trafikte güvenle hareket etme ve kazaların en aza indirilmesi hatta hiç olmamasına katkı sağlayacak şekilde uygulama gerçekleştirildi.

KAYMAKAM ÖZSOY'DA UYGULAMALARA KATILDI

Uygulama esnasında Maden Kaymakamı Refik Özsoy tarafından sürücülere seyahatleri boyunca trafik kural ve yasaklarına harfiyen uymaları bir anlık dalgınlığın çok acı sonuçlara yol açabileceği vurgulandı.

Ekipler; “Trafikte kaybettiğiniz zamanı süratli giderek kazanmaya çalışmak, size zamandan daha fazlasını kaybettirebilir. Bu bayramda kuralları ihlal etmeden sevdiklerimize sağ salim kavuşalım” uyarılarında bulundular.

Trafik timince hazırlanan bilgilendirici broşürler ve çocuklara eğitici boyama kitapları dağıtıldıktan sonra şeker ve kolonya ikram edildi.  

Özellikle bayram tatili süresinde bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin devam edeceği öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137