İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK göreve başlaması münasebeti ile kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında hemşerimiz Malatya ili Kale İlçesi Kaymakamı Mehmet GÜDER’de GÜRTÜRK’e bir ziyaret gerçekleştirdi. İl Müdürü GÜRTÜRK’e yeni görevinde başarılar dileyen Kaymakam GÜDER Elazığ için hayırlı işlerde bulunacağınıza inanıyoruz dedi.

İl Müdürü GÜRTÜRK’te ziyaretinden dolayı Kaymakam GÜDER’e teşekkür ederek; “İnşallah ilimizin tüm dinamiklerini kullanarak bu başarıyı yakalayacağız” dedi.

İl Müdürü GÜRTÜRK daha sonra Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gıyasettin ARSLAN ile görüştü. Prof. ARSLAN Elazığ’ın eğitimde istenilen yerde olması için çalışan iki paydaş kurum olarak birlikte çalışarak çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum dedi.

İl Müdürü GÜRTÜRK daha sonra Neşeli Ayaklar Anaokulu yönetici ve öğrenicilerini kabul etti.

Minik Öğrencilerin ziyaretinin bütün yorgunluğunu aldığını ifade eden GÜRTÜRK;

“Çocuklarımız geleceğimizdir. Geleceğimizi şekillendirmek, şuurlu ve imanlı gençler yetiştirmek geleceğe umutla bakmamızı sağlayacaktır. Her çocuğumuzun işlenmesi gereken değerli bir pırlanta gibidir. Onları iyi işler, iyi eğitir ve topluma faydalı bireyler haline getirebilirsek hepsi birer mücevher olacaktır” dedi.

Elazığ Milletvekili Tahir ÖZTÜRK İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Feyzi GÜRTÜRK’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Müdür GÜRTÜRK’e yeni görevinde başarılar dileyen Milletvekili ÖZTÜRK Elazığ’da eğitim alanında başarının yükselmesi için gerekli olan her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Milli Eğitim Müdürü GÜRTÜRK’te ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek Elazığ’ın eğitim alanında hakettiği yere gelmesi için mesai kavramı tanımadan çalışacaklarını ve Elazığ’ı layık olduğu yere taşıyacaklarını ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü olarak ortak akıl ve ekip çalışmasının öneminin farkında olduklarını belirten GÜRTÜRK bu nedenle hem Sayın Valimizin hem de milletvekillerimiz ile ilimizdeki diğer kamu kurum ve kuruluşları ile istişare halinde olacaklarını, Sivil Toplum Kuruluşları ile fikir alış verişi içerisinde bulunacaklarını ifade etti.

Ziyarette ayrıca İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan KARAHAN’da Milli Eğitim Müdürü GÜRTÜRK’e yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.