İl Müdürü Abdulsamet Eren “Maraton” Programında Önemli Açıklamalarda Bulundu

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Coşkun Kamaç’ın hazırlayıp sunduğu ve Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan “Maraton” programının konuğu oldu. İl Müdürü Eren önemli açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Eren, “Gönlümüz stadı 2021 yılı içerisinde hazır hale getirmeyi arzu ediyor” dedi.

İl Müdürü Abdulsamet Eren “Maraton” Programında Önemli Açıklamalarda Bulundu

Kanal Fırat Televizyonu’nda canlı olarak yayınlanan ve Coşkun Kamaç’ın hazırlayıp sunduğu “Maraton” programının konuğu göreve geldiği günden itibaren başarılı çalışmalara imza atan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren oldu.

İl Müdürü Eren Elazığ’da yapımı devam eden Doğukent Stadyumu’ndaki maç trafiği, protokol tribünündeki liste kargaşası ve yeni şehir stadı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

EREN: ÇOK CİDDİ EMEK VERDİK

Doğukent Stadyumu’ndaki maç trafiği ile ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Elazığspor Cumartesi oynadı, Pazar günü Karakoçan oynadı. Sıcak havalarda oynandı. Yine bir hafta içi aynı durumu yaşamıştık. 2 hafta üst üste maç oldu, bunu da geçirdik. Önümüzde 14-15 Kasım’da karşılaşmalar olacak. Yine 21-22’sinde 2 takımımız da deplasmanda, 28’inde Elazığ Karakoçan oynayacak, 29’unda yine Elazığspor oynayacak. Stadımızın zeminine diyecek bir şey yok. Zeminimiz gerçekten geçtiğimiz yıl bu zamanlar Kasım ayında zemini bitirelim diye çok ciddi emek verdik” ifadelerini kullandı.

EREN: KULÜPLER CEZAİ DURUMLA KARŞI KARŞIYA GELİRLER

Protokol tribünündeki liste kargaşası ile ilgili açıklama yapan İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yine protokol listesini hazırlar. Ama özellikle Türkiye Futbol Federasyonu’nun talimatlarında 81 ilde şu yazıyor; ‘protokol listesinde kısıtlamaya gidilmiş’ geçmiş dönemlerdeki gibi sporun içerisinden gelmiş il protokolü, il müdürü, bölge müdürü düzeyinde olan isimlerin bu listeye yazılmaması. 4 tane isim yazabiliyoruz. İlimizin valisini, belediye başkanını, spor savcısını… Çok da fazla isimlere müsaade edilmiyor. Birkaç maçta Elazığspor ve Karakoçan Spor Kulübü ceza almasın diye biz liste hazırladığımız dönemde biz çıktı aldığımız listeyi iptal ettik, manuel olarak el ile liste hazırladık. Ben imzalayıp verdim. Biz o talimata uymak zorunda kaldık. Protokol listesi yapamadık. Yaparız. Çok kolay. Arkadaşlara deriz ki liste oluşturun. 10-15 kişi. Bu defa kulüpler cezai durumla karşı karşıya gelirler. Alırlar cezayı. Çünkü verilen listeyi girişteki arkadaşlara güvenlikçi ve emniyet mensuplarına vereceğiz. O liste gözlemcinin eline geçecek, onlarda gereğini yapmak zorunda kalacaklar. İsteseler de cezayı yazmama durumları yok. Liste var çünkü ellerinde. Cezayı kulübe yazıyorlar” şeklinde konuştu.

EREN: 2021 YILI İÇERİSİNDE BİTİRMEYİ PLANLIYORUZ

Yeni Şehir Stadyumu ile ilgili bilgi veren Abdulsamet Eren, “Gönlümüz stadı 2021 yılı içerisinde hazır hale getirmeyi arzu ediyor, 2021 yılı içerisinde Elazığspor’un orada futbol oynamasını sağlamak. Ama yüksek maliyet, ülkenin durumu, dünyanın durumunu göz önünde bulundurunca; küçük bir tesis yapmıyoruz. Yanında il müdürlüğü binası,2 bin 700 kapasiteli bir spor salonu da yapılıyor. Dolayısıyla yüksek bir meblağ içeriyor. Yani stada başladık. Bu seviyeye gelmiş bir stat Türkiye’nin hiçbir yerinde yarım kalmamış. Bir şekilde tamamlandı ve tamamlanacak. Eğer hukuki bir süreç yoksa. Bazı illerde yaşandı. Ama bizde Allah’a çok şükür ilimizde bir çok eseri var. Onlarda bizim gibi gerçekten heyecanlı ve gayretli. Şehir istiyor. Biz de istiyoruz. Özellikle Gençlik Merkezi’nde, Doğlunt’te sıkıntı yaşadık. Bir an önce buraya gitmek istiyoruz. Bende heyecanla bekliyorum. Bizim Elazığ taraftarımız, basınımız, protokolde maç izlesin. Artık ne diyorlar; o heyecanı hepimiz yaşıyoruz. Bir an önce de bu sıkıntılardan sonra gidip orada rahat bir maç izlemek istiyoruz. Bu bizim hakkımız. Sonuçta burası şehrin en büyük yatırımlarından bir tanesi. Biz burayı gelecek yıl Allah’ın izniyle teslim edersek bu kadar sıkıntıya rağmen büyük bir iş başarmış oluruz. Elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 01:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gerçekte bir gün gelecek
Gerçekte bir gün gelecek - 3 yıl Önce

Torpille 10 yılh boyunca çalışan müdür bey lütfen yaradanin ismini böyle işlerde kullanma senle tetis inşaat arasına girilmez 2021 e burda kaç gün kaldı

SIRADAKİ HABER

banner137