Bu kapsamda Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü eğitimin her bireyin içinde gizli olan harika karakterleri bulmanın anahtarı olduğu bilinciyle hareket edip gençlere bu alanda da hizmet suna bilmek adına Palu, Alacakaya, Kovancılar, Baskil, Arıcak başta olmak üzere İlimiz Merkezinde de birçok okula ve Elazığ Belediyesine öğrencilerin bireysel olarak da çalışmalarını yapabileceği tekli kütüphane tipi masa ve sandalyeler vererek kütüphanelerin oluşturulmasına katkıda bulundu.

Bu doğrultuda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde de İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle ortak çalışmalar yapıp şehir merkezinde seksen beş, Kovancılar İlçesinde on beş olmak üzere toplam da yüz okulu ziyaret edilerek, Gençlik ve Spor Bakanlığı projeleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün sanatsal, sportif ve sosyal faaliyetleri okul idareleri ile paylaşıldı.

Böylece paydaş kurum olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizin gelişimlerine olumlu katkı sağlanıyor. Bu kapsamda yapılan ziyaretlerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yöresel ürünümüz olan Orcik ikramında da bulunuldu.

EREN: ŞEHRİMİZE VE İLÇELERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizler gençlerimizin sadece sportif anlamda değil aynı zamanda bilişsel, sosyal ve kültürel anlamda da gelişimlerine katkı sağlaya bilmek için bu doğrultuda çalışmalarımızı planlıyor ve gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda kütüphanelerin hayatımızda daha fazla yer etmesi temennisiyle Palu, Alacakaya, Kovancılar, Baskil, Arıcak başta olmak üzere İlimiz Merkezinde de birçok okula ve Elazığ Belediyesine öğrencilerin bireysel olarak da çalışmalarını yapabileceği tekli kütüphane tipi masa ve sandalyeler vererek kütüphanelerin oluşturulmasına katkıda bulunduk. Şehrimize ve İlçelerimize hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.