İl Müdürü Eren: Yurtlarımızda Gençlerimizi Ağırlamaya Başladık

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, koronavirüs nedeni ile uzun zamandır kapalı olan yurtlarda üniversitede öğrencilerini ağırlamaya başladıklarını açıkladı.

İl Müdürü Eren: Yurtlarımızda Gençlerimizi Ağırlamaya Başladık

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerini uzun zaman sonra yurtlarda ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını aktardı.

EREN: HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK

Müdür Eren, “2020 yılı Mart ayında ülkemizde de görülen Covid 19 pandemi dolayısıyla Yurtlarımızda barınan gençlerimizin eğitim öğretim hayatı Uzaktan Eğitimle devam etmiş, bu süre zarfından yurtlarımız asıl sahiplerine kapılarını açamamıştı. Pandemi dolasıyla gerek sağlık çalışanlarımız, gerekse karantina sürecini Yurtlarımızda geçirmek durumunda olanlara kapılarını açmış, 2021 yılı eğitim öğretim hayatının başlaması ve bütün üniversiteli gençlerin tekrar Üniversitelere dönmesiyle, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, hazırlıklarımızı tamamlayarak, şehrimizde eğitim öğretim hayatı boyunca kalacak olan Gençlerimizi karşılıyoruz” dedi.

EREN: YURTLARIMIZDA GENÇLERİMİZİ AĞIRLAMAYA BAŞLADIK

İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Bildiğiniz üzere pandemi döneminde Yurtlarımız Sağlık Çalışanlarımıza ve Karantina süresince Yurtlarımızda kalmak durumunda olan vatandaşlarımıza hizmet etti. 2021-2022 Akademik yılı öncesi hazırlıklarımızı tamamladık. Öğrencilerimizi ağırlamadığımız bu süre zarfında gerek peyzaj alanlarında gerekse sosylar alanlarda kurumumuz personellerimizin özverili çalışmalarıyla 16 dönümlük alanda peyzaj çalışması yaptık, spor alanlarını revize ettik, yurt içerisinde Genç Ofisler, Sosyal ve kültürel anlamda daha konforlu bir yaşam alanı oluşturmak adına çalışmalar gerçekleştirdik, hazırladık. Kurumumuz olarak, eğitim öğretim hayatını ilimizde, barınmalarını Yurtlarımızda yapacak olan Gençlerimizi ağırlamaya başladık. Bizlere her konu da desteklerini ve alakasını eksik etmeyen Başta Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere, Elazığ Valiliğimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza ve harcadıkları mesai ile bugünlere getirdiğimiz yurtlarımızda ciddi emekleri olan özverili Personellerimize yürekten teşekkür ediyorum, Sevgili Gençler! Evinize Hoş Geldiniz, diyerek başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2021, 11:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığ
Elazığ - 2 yıl Önce

Elazığ gelecekte tüm bağırsaklarını temizlemeli. Elazığ yeniden yapılanmalı.

Abdül
Abdül - 2 yıl Önce

Liyakat şart

Spir Mudurude Degismeli
Spir Mudurude Degismeli - 2 yıl Önce

Ile katkisi olmayan bir mudur. InsAllah degisir vizyonlu bir mudur gelirde elazig gencligi biraz toparlsnir. Yeni valimiz ilk burokratlarini gozden gecirmeli bence

Tahsin
Tahsin @Spir Mudurude Degismeli - 2 yıl Önce

Bana göre Elazığ da başarılı çok az sayıdaki Müdürden biri

Gsb
Gsb - 2 yıl Önce

Gsb çatısı altında çalışan bir memur olarak söyleyebilirim ki gerçekten vizyonlu çalışkan fedekar bir şekilde çalıştı... Nitekim göreve geldiğinden beri gerek tesis gerek yurtlar görsel anlamda estetik kazandı. Zaten çalışan insanı kimse istemez . At binenin kılıç kuşananındır :-)

SIRADAKİ HABER

banner137