Elazığ İl Özel İdaresi Kadın Basketbol takımı ile Medical Park Hastanesi arasında sağlık sponsorluğu anlaşması imzalandı.

İmza töreni bugün saat 15:00'da Medical Park Hastanesinde Medikal Park Genel Müdürü Mahmut Yıldız ile İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Sebahattin Uçar tarafından imzalandı.

UÇAR: KURUMSAL BİR DESTEKLE KATKILARINA DEVAM EDECEKLER

Kulüp başkanı Sebahattin Uçar imza töreninde, "Medikal Park ailesinin gecen 2 sezonda kulübe sağlık sponsoru olarak destek verdiğini bu sezon süper ligde mücadele edecek takımımıza daha kapsamlı ve kurumsal bir destekle katkılarına devam edecekler, bu vesile ile Medical Park ailesine teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

YILDIZ: KULÜBE SÜPER LİG’DE BAŞARILAR DİLİYORUM

Medical Park Genel Müdürü Mahmut Yıldız ise konuşmasında il ozel idare kadın basketbol takımının ilimizi Süper Lig’de temsil etmesi ve bölgemizde süperlig düzeyinde bir takım olmasının çok önemli olduğunu bu vesile ile süper lig sezonunda daha kapsamlı ve detaylı bir sağlık sponsorluğu olacak. Bu vesile ile ilimizde sportif manada Süper Lig, 2 lig, 3. Lig ve amatör spor dalları kapsamında yaklaşık 5 bin sporcuya sportif manada sağlık sponsorluğu üstlendik. Şehrin sağlık ve spor yönünden gelişimine kurum olarak desteklerinin devam edeceğini belirterek kulübe Süper Lig’de başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.