İl Özel İdaresi Ekipleri Sokak Hayvanlarına Mama Dağıttı

Elazığ İl Özel İdaresi, koranavirüs tedbirlerinden dolayı yiyecek bulamayıp yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarını unutmadı.

İl Özel İdaresi Ekipleri Sokak Hayvanlarına Mama Dağıttı

İnsanların koronavirüs dolayısıyla evlerinde bulunduğu bu günlerde sokak hayvanlarının aç kalmaması için İl Özel İdaresi ekipleri köyleri gezerek mama dağıtımını gerçekleştiriyor.

Özellikle köylerde sokak hayvanlarının aç kalmaması için 15 kg’lik kedi ve köpek maması tedarik eden Elazığ İl Özel İdaresi, temin edilen mamaları köylerde dağıtmaya başladı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, sokak hayvanlarına mama temin etme faaliyeti hakkında yaptığı değerlendirmede; “Aynı dünyayı paylaştığımız hayvanların korana virüs şartlarında zorlu bir yaşam mücadelesi verdiklerini biliyoruz. İnancımıza göre tüm canlıların yaşamı kutsaldır. İl Özel İdaresi olarak hayvan sevgisine dikkat çekmek ve onların beslenmesine katkıda bulunmak amacıyla Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda böyle bir girişimde bulunuyoruz. Bu kapsamda temin ettiğimiz kedi ve köpek mamalarını görev alanımızda bulunan kırsal alanlara bırakmaya başladık” ifadelerinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137