İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şiş Gündemin Konuğu Oldu

Ağır hasarlı binaların yıkımında ortaya çıkan olumsuzluklarla ilgili gündem programında gelen soruları yanıtlayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, hata yapıldığını kabul ederek, özür diledi

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şiş Gündemin Konuğu Oldu

İl Özel İdaresi Genel Sekteri Ali Şiş, Televizyonlarımız Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın hazırladık “Gündem” Programının konuğu oldu.

İl Özel İdaresi’nin çalışmaları ve yürütülen projelerle ilgili açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Ali Şiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayeleriyle Elazığ’da yapılan İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nin kendi sorumluluklarında olacağını söyledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şiş, 24 Ocak tarihinde yaşanan depremin ardından ağır hasarlı binaların yıkımını üstlenen İl Özel İdaresi’nin yıkım sırasında zaman zaman hasarsız binalara da zarar verdiği yönünde yöneltilen eleştirilere cevap verdi.

Hatalarını kabul eden Şiş, bu durumun yeniden gözden geçirileceğini kaydetti.

Video:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Korkut
Korkut - 4 yıl Önce

Ne demek özür diliyorum.Saglam evi sakata çıkarıyorsun!Zarar kim vermişse yıkar yapar.Adama bak sanki çadıra zarar vermiş.Sis Ali bu işler,CSB, AFAD yöneticileri gibi seni de aşıyor,sıkletiniz çekmiyor,bırakın bu görevleri.İlgililere duyurulur.

SIRADAKİ HABER

banner137