İl Özel İdaresi Kura Çekiminin Ayrıntıları Belli Oldu

Elazığ İl Özel İdaresi’ne yapılacak olan personel alımıyla ilgili kura yarın saat 9.15’de gerçekleştirilecek. Kura ile ilgili de ayrıntılar belli oldu. 32 personel alımı için yapılacak olan kura çekimine 624 kişinin katılmaya hak kazandığı açıklandı. Kura çekiminde isimleri çıkanlar içinde pazartesi günü uygulama sınavı yapılacağı belirtildi.  

İl Özel İdaresi Kura Çekiminin Ayrıntıları Belli Oldu

Elazığ İl Özel İdaresi’nde büyük tartışmalara neden olan personel alımıyla ilgili kura çekiminin yapılacağı açıklanmıştı.

48 personel alımının yapılacağı duyurulmuş ancak sonra beklenenin üzerinde başvuru olunca sayı 32’ye düşürülmüştü.

 

CUMA GÜNÜ SAAT 09:15’DE KURA ÇEKİLECEK

Açıklamaların peşi sıra geldiği Elazığ kamuoyunda günlerce konuşan İl Özel İdaresi Personel alımıyla ilgili planlanan kura çekimi yarın saat 9:15’de yapılacak.

 

İL ÖZEL İDARESİ DUYURU YAYIMLADI

Konuyla ilgili Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada; “Elazığ İl Özel İdaresi Personel A.Ş. bünyesinde istihdam edilmek üzere operatör ve şoför pozisyonlardaki 32 personel alımı için yapılan itiraz başvuruları, Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiştir.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda kuraya hak kazanan kesin liste ekte sunulmuştur.

 

KADRO SAYISININ 4 KATI KADAR KURA ÇEKİLECEK

Noter huzurunda gerçekleşecek kura çekimi, 2 Ağustos 2019 Cuma günü saat 09:15’te İl Özel İdaresi 2. kat Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır. Kura çekimleri, müracaat sahipleri, basın kuruluşları ve yerel televizyonlara açık olacaktır.

İlanda belirtilen her kadro için kadro sayısının 4 katı kadar kura çekilecektir.

 

PAZARTESİ UYGULAMA SINAVI YAPILACAK

Kurada isimleri çıkanlar 05.08.2019 Pazartesi günü saat 10:00'da İl Özel İdaresinin Sarıçubuk’ta bulunan tesisleri ve çalışma alanı içerisinde komisyon huzurunda uygulama sınavına tabi tutulacaklardır. Uygulama sınavı kamera ile kayıt altına alınacak olup sınav basına ve adaylara açık şekilde yapılacaktır” denildi.

 

KURA ÇEKİMİNE 624 KİŞİ KATILACAK

İl Özel İdaresi’nin personel alımı için binlerce vatandaş başvuruda bulunmuştu. Yapılan değerlendirmelerin neticesinde 32 kişinin alınacağı kura çekimiyle ilgili 624 kişi kuraya katılmaya hak kazandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
DOĞRUYU SÖLER
DOĞRUYU SÖLER - 5 yıl Önce

PERSONEL ALIM LİSTESİNİ İNCELEDİĞİMDE AYNI İSİMLİ KİŞİLERİN 3 KADRO ALIMINA BAŞVURU YAPTIĞINI GÖRDÜM ANCAK İŞKUR VE KURUM ALIMLARINDA ŞAHIŞ DADECE 1 KADROYA BAŞVURU YAPABİLİR BURDA DİĞER BAŞVURU YAPANLAR HAK KAYBINA UĞRAMIŞ OLUR

SIRADAKİ HABER

banner137