İl Özel İdaresinin düzenlediği ve Eğitimci Yazar Hacı Ormanoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Etkili İletişim ve İyilik” başlıklı konferans İl Özel İdare çalışanlarının katılımları ile yapıldı.

İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonunda yapılan konferansa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, Özel İdare Yöneticileri ve çalışanları katıldı.

Konferansın açılışında bir değerlendirme yapan konferansa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, kurum olarak 2017 yılında yoğun bir çalışma sezonu gerçekleştirdiklerini ifade ederek, bu tür eğitim seminerlerinin kurumsal motivasyonu artırmada önemli olduğunu kaydetti.

Özel İdarenin şehrin her yerinde hizmet eden büyük bir kurum olduğuna değinen Sabuncu, 2018 yılında da aynı yoğunlukta çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

"Bütün personele kitap dağıttık"

Sabuncu İl Özel İdaresi olarak başlatılan İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Elazığ Her Yerde Okuyor” Kampanyasına da destek olduklarını, bütün personele kitap dağıttıklarını da sözlerine ekledi.

Eğitimci Yazar Hacı Ormanoğlu ise eğitim ve öğretmenlik anılarıyla süslediği konferansında küçük iyiliklerin insanların ve özellikle de çocukların yaşamında çok şeylerin değişmesine vesile olacağını anlattı.

İl Özel İdaresinin görev alanındaki işlerde, yaptığı yollar, köprüler ile eğitime ulaşamayan öğrencilerin eğitime kazandırılmasını sağladığını, okul bahçelerinin asfaltlanması gibi işlerle eğitime önemli katkılar sunan bir kurum olduğunu ifade etti.

Ormanoğlu konuşmasında daha sonra hayatta ve iş yaşamında etkili bir iletişim için neler yapılması gerektiğini, iş yaşamında başarıya ulaşmanın, farklı olmanın ve üretici olmanın yolları konusunda bilgiler verdi, anılarını paylaştı.

Hacı Ormanoğlu konuşmasının ardından kitaplarını imzaladı.