İl Özel İdaresinin personel alım kurası ne zaman çekilecek?

İl Özel İdaresi, bazı alanlara yapacağı personel alımı kuralarını Cuma günü saat 09.15’de İl Genel Meclis salonunda gerçekleştirecek.

İl Özel İdaresinin personel alım kurası ne zaman çekilecek?

İl Özel İdaresi, operatör - şoför pozisyonlarına yapacağı alımların kurasını Cuma günü İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Salonunda saat 09:15'de gerçekleştirecek.

İl Özel İdaresi, KPSS’siz, İŞ Kur üzerinden yayınladığı ilanla 48 personel alacağını duyurmuş ve başvuruları 12 Temmuz tarihinde başlatmıştı.

3 bin 500 başvurunun yapıldığı ve başvuruların son bulduğu 22 Temmuz tarihinden itibaren evraklarda incelemeler yapmaya başlayan İl Özel İdaresi, yaptığı açıklama ile bazı pozisyonlardaki personel alımını durdurmuştu.

KURA SAAT 09.00'DA ÇEKİLECEK

Elazığ gündeminde yer alan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Sabuncu ve iki müdürün görevden alındığı personel alımında şoför ve operatör pozisyonları için kuralar Cuma günü çekilecek.

Kura çekimi saat 09:15'de İl Genel Meclis salonunda gerçekleştirilecek.  

KADROLU HÜKÜMLÜ İŞÇİ ALIMI KURASI 14.00'DA

Öte yandan; kadrolu hükümlü alımıyla da ilgili İl Özel İdaresi’nin internet sitesinden yaptığı duyuruda, “İl Özel İdaresi Eski Hükümlü Ekskavatör (Paletli) operatörü için noter huzurunda İl Özel İdaresi'nde 02 Ağustos Cuma günü saat 14:00'da kura çekimi yapılacaktır” denildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2019, 16:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137