İl Protokolü OSB’de İncelemelerde Bulundu

Elazığ il protokolü Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu.

İl Protokolü OSB’de İncelemelerde Bulundu

Elazığ'ında aralarında bulunduğu Cazibe Merkezleri Programı kapsamında verilen teşvikler geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 2 yıl daha uzatılmıştı.

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman da 6. Bölge teşvikinin uzatılmasıyla daha fazla önem kazanan ve ekonominin kalbi olan Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu.

Vali Toraman’a Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu da eşlik etti.

Vali Toraman ve beraberindeki heyet ilk olarak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Suat Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

Heyet daha sonra Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek bünyesindeki atölyelerde incelemelerde bulundu.

Ardından organize sanayi bölgesini gezen İl protokolüne Başkan Öztürk, bilgiler aktardı.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2022, 17:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137