Elazığ İl Protokolü Regaip Kandili nedeniyle mesaj yayımladı.

İşte il protokolünün Regaip Kandili mesajları…

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ın Regaip Kandili mesajı şu şekilde;

“Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi Regaip Kandili’ne kavuşmanın gönül huzurunu yaşıyoruz. Regaip Kandili Allah'ın insanlığa lütuf ve inayetinin ihsan edildiği özel bir gecedir. Kalplerimizi sevgiyle dolduran, yardımlaşma duygularımızı artıran bu mübarek gecede ettiğimiz tüm duaları Rabbim kabul eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle başta Elazığlı hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve İslam aleminin Regaip Kandili’ni ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı can-ı gönülden diliyorum”

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın Regaip Kandili mesajı şu şekilde;

“Bütün inananları refah ve huzura erdiren, bereketin, sevginin, barışın, kardeşliğin, lütfun ve mağfiretin bol olduğu mübarek Üç Ayların müjdecisi Regâib Kandili’ne bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri, gönüllerimizin manevi coşkuyla bayram ederek Rabbim’ize avuç açtığımız, iyilik, dayanışma, kardeşlik ve birlik duygularımızın arttığı bu mukaddes geceye kavuşturan Rabbim’ize şükürler olsun. Bu bereketli günlerin tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyor, Regâib Kandili’nin ve mübarek Üç Ayların kalpleri barış, huzur, ihlas, sevgi ve hoşgörüyle doldurmasını Rabbim’den niyaz ediyorum”

Elazığ’da Futbol Saha Komiseri Başvuruları Başladı Elazığ’da Futbol Saha Komiseri Başvuruları Başladı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un Regaip Kandili mesajı şu şekilde;

"Duaların kabul olduğu bu mübarek kandil gecesinde, Türkiye ve İslam coğrafyası için barış, huzur ve bereket temenni ediyorum. Başta güzel ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin Regaip Kandili'ni kutluyorum"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın Regaip Kandili mesajı şu şekilde;

"Üç Aylar'ın başlangıcı olan Regaip Kandili, insanoğlu için manevi bir fırsattır. Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu müstesna geceyi bir kez daha hep birlikte eda etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu mübarek günlerde insani ve ahlaki meziyetlerin de yaygınlaşmasına çaba göstermeli, yaptığımız hatalardan dönmeyi bilerek bir an önce tövbe etmeliyiz. Bu düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin mübarek Regaip Kandili'ni kutlar, bu kutlu gecenin, insanlığa ve tüm İslam alemine huzur, barış ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim"

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ın Regaip Kandili mesajı şu şekilde;

“Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan bir Regaib Kandiline daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. Yüce Allah’ın insanlara rahmet ve nimetlerini çokça ihsan ettiği üç aylar; manevi coşkunun yaşandığı, iç dünyamızı, kalbimizi onaracağımız ve hayatımızı yeniden gözden geçirmemize vesile olan rahmet, mağfiret ve merhamet mevsimidir. Bu mübarek gün ve geceler iyi değerlendirebildiğimiz, güzel amel ve davranışlarla içini doldurabildiğimiz, yanlışlarımızın farkına varıp doğruya, güzele, iyiye yönelebildiğimiz ölçüde, bizim için huzurlu, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir. Bu vesileyle; vatandaşlarımızın başta olmak üzere bütün İslâm âleminin mübarek üç aylarını ve Regaib Kandili’ni tebrik ediyor; üç ayların gelişiyle rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin tüm insanlığa yayılmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyorum”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın Regaip Kandili mesajı şu şekilde;

"İslam dünyası olarak bizler için manevi değeri çok yüksek olan zaman dilimlerine girmiş bulunuyoruz. Bunlardan en önemlilerinden birisi hiç şüphesiz Regaib Kandili'dir. Hadis ve fıkıh literatüründe “bol sevap ve mükafat, faziletli amel” anlamlarında kullanılan Regaib kelimesini anlamına uygun şekilde yaşamalı, bu özel gecede Rabbimizden af ve mağfiret dilemeliyiz. Bu duygularla tüm İslam Aleminin ve Elazığlı hemşehrilerimizin kandilini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu gecede yapılacak duaların kabul olmasını yüce Allah'tan diliyorum"

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal’ın Regaip Kandili mesajı şu şekilde;

“Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan bir Regaip Kandili’ne daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. Allah’ın rahmet ve merhametinden bolca faydalanabilmek için önemli fırsat olan bu mübarek günde ve üç aylar boyunca kulluk şuuru içerisinde hareket ederek, içerisinde barındırdığı önemli gecelerin feyz ve bereketinden en güzel şekilde yararlanmalıyız. Yüreklerimizi kin ve nefret duygularından arındırmak, dostluklarımıza daha da önem vermek için bu mübarek ayları ve geceleri büyük bir fırsat olarak görmeliyiz. Feyzin, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, yapılan duaların, dileklerin kabul edildiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bir zaman dilimi olan mübarek ayları fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, elimizi ve gönlümüzü herkese açmalı, insani meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket, sağlık ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan diliyor, Elazığlı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı can-ı gönülden diliyorum”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın Regaip Kandili mesajı şu şekilde;

“Rahmet, mağfiret ve bereketin habercisi Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi, mübarek Regaip Kandili’ne kavuşmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Bu mübarek gün ve geceleri fırsat bilerek kardeşlik hislerimizi güçlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi korumak için çaba harcamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Elazığ’lı hemşehrilerim başta olmak üzere, Ülkemizin ve tüm İslam Aleminin Regaip Kandillerini ve Üç Aylarını tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin ilimize, şehrimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum”