18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında Gazi Huzur Evi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nden Sağlık Müdürlüğü tarafından davet edilen yaşlı vatandaşların katıldığı bir etkinlik düzenlendi.

İl Sağlık Müdürlüğü Sosyal tesislerinde yemekli olarak düzenlenen etkinliğe İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, Hizmet Başkanları, Başkan Yardımcıları, kurum idarecileri ve ilgili çalışanlar katıldı.

“SİZLER BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ, ADETA BİRER ÇINAR GİBİSİNİZ”

İl Sağlık Müdürü Polat yaptığı konuşmada, “Elazığ il sağlık Müdürlüğü olarak sizleri ağırlamaktan son derece mutluyuz. Bizleri kırmayıp, davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim, ayaklarınıza sağlık. Daha önce yaşlılar haftası münasebeti ile sizleri huzur evinde ziyaret etmemize karşın, bahar havasının getirmiş olduğu rahatlığın yanında sizler için de bir değişiklik olur düşüncesi ile bu kez sizleri Müdürlüğümüzde ağırlamak istedik. Ortam değişikliğinin sizlere de çok iyi geleceğinin kanaatindeyim. Sizler bizim için çok değerlisiniz, adeta birer çınar gibisiniz” şeklinde konuştu.

“HER TÜRLÜ SIKINTILARINIZDA AYAĞINIZA GELMEYE HAZIRIZ”

Anneye, babaya ve yaşlıya çok önem veren bir din ve kültür olduğunu belirten Sağlık Müdürü Polat, “Gelmiş olduğunuz yaşlarınız itibari ile her zaman sizlere danışmamız ve istişare içerisinde olmamız gerekir. Yanımızda bulunan annemize, babamıza ve yaşlılarımıza öf bile demememiz yine dinimizin gereğidir. Sizler tecrübelisiniz, tecrübeniz bizim için çok değerlidir. Her zaman için tecrübelerinizden yararlanıp, hayır duanızı almalıyız. Elazığ il Sağlık Müdürlüğü olarak her türlü sağlık problemleriniz ve diğer sıkıntılarınızda ayağınıza gelmeye hazırız. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum ve bundan emin olmanızı istiyorum. Sizler başımızın tacısınız, bu tür programların sadece yaşlılar haftasında değil, daha çok yapılması kanaatindeyim. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Allah sizlere sağlıklı, mutlu ve hayırlı bir ömür nasip etsin. Tekrar buraya kadar geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim, saygılarımı sunarım” dedi.

Yemekten sonra çeşitli ikramlarla devam eden kutlama programı, yaşlılarla yapılan sohbet ve günün anısına yaşlılara takdim edilen hediyelerle sona erdi.