Elazığ’dan dünyaya açılan Kanal Fırat Televizyonu Türkiye genelindeki tüm televizyonlar arasında en çok izlenen 13. Kanal oldu. Listede ilk 20 kanalın içerisine Kanal Fırat dışında hiçbir bölgesel kanal giremezken, bu başarı şehir genelinde büyük bir heyecan uyandırdı.

Kanal Fırat’ın çok önemli ulusal kanalları dahi geride bırakarak 13. Sırada yer alması kamuoyunun takdirini topladı. Konuyla ilgili Elazığ’daki il yöneticileri de birer kutlama mesajı yayımladılar. Yayımlanan mesajlarda bu gururun Elazığlılara yaşatıldığı için Kanal Fırat’a teşekkür edildi.

ÖZTÜRK: KANAL FIRAT BİZLERİ GURURLANDIRMIŞTIR

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Kanal Fırat televizyonu şehrimizin tanıtımı, gelişimi ve kalkınması noktasında oldukça önemli bir görev ifa etmektedir. Şehrimizin televizyonu Kanal Fırat’ın Türkiye genelinde en çok izlenen 13. Kanal olması bizleri oldukça gururlandırmıştır. Bundan sonraki süreçte de Kanal Fırat televizyonunun yayın hayatına başarılı bir şekilde devam edeceğine inanıyoruz. Bu noktada başta Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık hanımefendiye, Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’a ve tüm Kanal Fırat ailesine başarılar diliyorum” dedi.

 

AÇIKKAPI: KANAL FIRAT’I TEBRİK EDİYORUZ

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “Türkiye’de en çok izlenen 13. Televizyon olan Kanal Fırat Televizyonunu tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.   

BAŞKAN YANILMAZ: KANAL FIRAT ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATMIŞTIR

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da Kanal Fırat Televizyonu’nun Türkiye’de en çok izlenen 13. Televizyon olması nedeniyle bir basın açıklaması yayımladı. Başkan Yanılmaz,

Başkan Yanılmaz, “Şehrin her alanda tanıtılması, kalkınması ve gelişmesine yönelik gerçekleştirdiği yayınlarla halkımızın takdirini kazanan Kanal Fırat televizyonu, en çok izlenen televizyon kanalları arasında 13. sırada yer alarak şehrimiz adına önemli bir başarıya imza atmıştır. Hemşerilerimize bu gururu yaşatan Kanal Fırat televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof.Dr. Yasemin Açık hanımefendiye, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Zeki Akbıyık’a ve tüm Kanal Fırat çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 

YANILMAZ: YAYIN HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kanal Fırat televizyonunun ilkeli yayıncılık anlayışıyla bundan sonra da önemli başarılara imza atacağına inandıklarını belirterek, şehrin tanıtımına önemli katkı sunan Kanal Fırat’a yayın hayatında başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

 

GÜRGÖZE: KANAL FIRAT AİLESİNİ TEBRİK EDİYORUM

Konuyla ilgili Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze de sosyal medya hesabından bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Gürgöze mesajında, “Elazığ’ımızın güzide televizyon kanallarından olan Kanal Fırat bölgemizde en çok izlenen kanallar arasında 1. Sırada, Türkiye sıralaması 13. Sırada yer almıştır. Kanal Fırat ailesini bu başarılarından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.