İLBANK, Arsaya Ne Kadar Bedel Koydu?

İLBANK’a ait olan Elazığ’ın önemli arsalarından birisi yarın (Perşembe) satışa çıkartılacak. Elazığ’ın en büyük bu arsası için 28 milyon 294 bin 500 liralık bedel konuldu. Arsaya taliplinin olup olmayacağı ise ihale saatinde belli olacak.

İLBANK, Arsaya Ne Kadar Bedel Koydu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı olan, İLBANK toplamda; İstanbul, Ankara, Trabzon, Gaziantep ve Elazığ’ın da aralarında olduğu 5 şehirde toplam 37 adet taşınması satışa çıkartıyor.

Bu kapsamda; İLBANK’a ait olan Elazığ’ın en değerli arsalarından birisi satışa çıkartıldı.

Elazığ Belediyesi Hizmet Binasının hemen arka tarafında yer alan ve çeşitli fuarların da yapıldığı 14 bin 43 metrekarelik arsa alıcısını bekliyor.

Arsa için istenen Muhammen Bedel de belli oldu. Şehrin en önemli yerlerinden biri olan Ticaret + Konut alanı olarak kullanıla bilen arsa için İLBANK 28 Milyon 294 Bin 500 Liralık bedel koydu.

Açık artırma usulü ile satılacak olan arsaya talipli olmak isteyenlerin 1 Kasım Perşembe günü saat 12.30’a kadar İLBANK Genel Müdürlüğü Kaynak Geliştirme Dairesi Başkanlığı’na teslim etmeleri gerekiyor.

Elazığ’ın bu en önemli arsaların biri olan ve Fatih Ahmet Baba Bulvarı’nın tam ortasında yer alan arsanın ihalesi 1 Kasım Perşembe günü saat 14’de İLBANK Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirilecek.

Arsaya şimdiye kadar bir taliplinin olup olmadığı açıklanmazken, şehrin en değerli arsasının satıl satılmayacağı ise merak konusu oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hayale bak
Hayale bak - 5 yıl Önce

Başkan bir ara 60lar sitesi arsasına karşılık veriyordu bu arsayı,belediyeye ait olmasa bile❤️❤️❤️

SIRADAKİ HABER

banner137