Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Reyhan Yıldız, Gözdenir Çelik, Neslihan Batı, Muhammed Özbay Yasin Ekren, Hasan Ali Çınar, bir sosyal sorumluluk projesi ile engelli vatandaşlarla bir araya geldi.   

"Çözüm Sende Kalbini Engelleme Engelleri Kaldır" adlı sosyal sorumlulukla Elazığ Omurilik Felçlileri Derneğinin üyeleri ile bir araya gelen iletişim fakültesi öğrencileri engelli abi ve kardeşleri ile gönüllerince eğlendiler.

ÇAKAR: NASIL YAŞAR, İHTİYAÇLARINI NASIL KARŞILAR HİÇ DÜŞÜNMEDİK

Elazığ Gençlik Merkezinde İletişim Fakültesi Halka ilişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencileri ile Omurilik Felçli Engellilerin buluşmasında bir konuşma yapan F. Ü. İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi M. Fatih Çakar, “Bizler mavi kapakları toplamakla engelli insanlara karşı sadece vicdanlarımızı rahatlattık.  Ama o engelliler, o mavi kapaklarla alınan engelli araçlarına binen engelliler ne yapar, nasıl yaşar, ihtiyaçlarını nasıl karşılar hiç düşünmedik.  Öğrencilerim bu hassasiyet ile bugün Omurilik Felçliler Derneğinin üyeleri ile bir araya geldi. Bu nedenle öğrencilerimi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

ÇÖTELİ: KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Omurilik Felçliler Derneği Başkanı Ömer Çöteli ise, böylesi bir programla iletişim fakültesi öğrencileri ile bir araya gelmeleri ile öğrencilerin kendilerini unutmadıklarından dolayı mutlu olduklarını belirterek buluşmanın gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından canlı müzik eşliğinde iletişim fakültesi öğrencileri ile Omurilik felçli engelli vatandaşlarımız oyun ve halaylarla gönüllerince eğlendiler.

VİDEO: