İlim Yayma Cemiyeti, Hatıra Ormanı Oluşturdu

Öğrencilerde Çevre ve Orman bilincinin arttırılması amacıyla İlim Yayma Cemiyeti, Akçakiraz Beldesi’nde Hatıra Ormanı oluşturdu.

İlim Yayma Cemiyeti, Hatıra Ormanı Oluşturdu

Akçakiraz Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Orman Bölge Müdürlüğü’nün katkıları ve İlim Yayma Cemiyeti’nin organizasyonuyla öğrenciler fidan dikti.

İlim yayma cemiyeti yurtlarında kalan 70 öğrenci yaklaşık 200 fidanı toprakla buluşturdu.

KARA: AMACIMIZ AĞAÇLARLA ÇEVREYE KARŞI DUYARLILIKLARINI SAĞLAMAK

İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Şahin Kara, “bu etkinliğimizin amacı öğrencilerimizin ileride bugün diktikleri ağaçlarla çevreye karşı duyarlılıklarını sağlamak. Sosyal sorumluluk projesi karşısında bugün bu çalışmamız da bu projemizde bize destek olan Akçakiraz Belediye Başkanımıza ve Orman Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.” diye kaydetti.

KAYA: SOSYAL ANLAMDA GÜZEL BİR PROJEYE İMZA ATTIK

Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahaddin Kaya, “Orman Bölge Müdürlüğümüzün katkılarıyla kendilerinin öz verisiyle herkesin katkısıyla bugün Akçakiraz Ormanındayız. Hakikaten gerek ilim irfan yönünden gerek toplumumuzu ve gençlerimizi sosyal hayata angaje etme konusunda çok özel gayretlerini görüyoruz. Hamdolsun bugünde sosyal anlamda güzel bir projeye imza attık.” diye ifade etti.

ÇETİNER: AFRİKALI BİR ÖĞRENCİMİZİN BİLE BURADA BİR FİDANI VAR.

Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, “ Cuma namazı çıkışında biz bu vatandaşlarımıza da bir fidan ücretsiz dağıtalım istedi. Bu anlamda 250 adet gelir getirici tür kapsamında ceviz fidanı, kara selvi, yaklaşık ilim yayma cemiyetinin yurtlarına kalan hatta yurt dışından gelip Afrika’dan gelmiş bu sahada fidan dikiyor. Afrikalı bir öğrencimizin bile burada bir fidanı var. Amacımız yeşil bir Elazığ yeşil bir Türkiye için gayret gösterceğiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2019, 17:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137