İlim Yayma Cemiyetinden 500 Aileye Gıda Yardımı

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi Yetim Komisyonu kış yardımları kapsamında yetim ve muhtaç durumda olan 500 aileye gıda kolisi dağıttı.

İlim Yayma Cemiyetinden 500 Aileye Gıda Yardımı

Hayırseverlerin yardımlarını muhtaç ailelere ulaştıran el olmaya devam eden İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi Yetim Komisyonu yardımlarını devam ettiriyor.

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi Yetim Komisyonu Başkanı Abdultalip Demirtaş yapılan yardımlar hakkında şu bilgileri verdi, “İlim Yayma Cemiyeti Yetim Komisyonu olarak bu kış 500 gıda kolisi dağıtık. Amacımız yetim aileleri bir nebze de olsa sevindirmektir. Hz. Peygamberimiz şöyle buyurmaktadır: “Cennette Dar’ul Ferah denilen bir ev vardır. Ona ancak yetimleri sevindirenler girer” buyurmaktadır.

Biz de bu müjdeye nail olmak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Komisyonumuz kışa girerken ‘Yetimler Üşümesin’ projesi kapsamında 500 yetim çocuğumuza bot ve mont yardımında da bulunmuştu. Sloganı ‘Mutlu Olmak İstiyorsan Mutlu Et’ olan yetim komisyonumuz her zaman yetimlerin yanında ve yakınında olacaktır. Bu etkinliğimizi gerçekleştirmemize vesile olan iş adamımıza da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz”.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sevda Demirtaş
Sevda Demirtaş - 3 yıl Önce

Bazen yetimler yardım beklemez sadece Başları okşayıp sevilmek isterler ama onlar yetimdir kapıları açılmaz çünkü yecek ekmekler başlarını sokacak bir damları vardır.sadece hatırlarını soracak birilerini beklerler.

SIRADAKİ HABER

banner137