Ramazan ayı nedeniyle, İlim Yayma Cemiyeti Yetim komisyonu düzenlediği iftar programında yetim çocuklarla bir araya geldi.

İftar öncesinde çocuklar tarafından yemek duası yapıldı.

DURGUNGÜL: SİZLERİ BU MEKANIMIZDA AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYDUK

Yöntemim Okulları Yönetim kurulu Başkanı Nedim Durgungül, “Sizleri bu mekanımızda ağırlamaktan onur duyduk. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz” dedi.

KARA: HAKKI VE SABRI TAVSİYE ETMİYORSAK ŞÜPHESİZ Kİ ZARARDAYIZ

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şube Başkanı Şahin Kara, “3 yıl geçirdik. Ve bu 3 yıl içerisinde; Rabbimiz diyor ki ‘zamana and olsun ki insan zarardadır’ Evet eğer ki salih amel işlemiyorsak, iman etmiyorsak, birbirimize hakkı ve sabrı tavsiye etmiyorsak şüphesiz ki zarardayız. İnşallah 3 yıldır devam ettirdiğimiz cemiyet olarak Rabbim yaptığımız bu salih işlerimizi bereketli kılar” diye konuştu.

BAYER: GÖNLÜMÜZÜ AÇMAKTIR BİZİM NİYETİMİZ

İlim Yayma Cemiyeti Yetim Komisyonu Başkanı Nevruz Bayer, “Amacımız onları ya da kendimizi doyurmak değil. Onlarla beraber vakit geçirmek, onların sofralarının sahibi olabilmektir. En az namaz kadar, teseddür kadar, ahlak kadar, yetimlere sahip çıkmak Kur’an-ı Kerim ışığında yaşayabilmektedir. Onlar fiilen ya da madden yapılacak yardımlardan çok evimizi, gönlümüzü açmaktır bizim niyetimiz” diye konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL