İLİMİZE BİRLİKTE SAHİP ÇIKARAK ÖNEMLİ HİZMETLER YAPACAĞIZ

24 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili olarak parlamentoya girme hakkı kazanan Gürsel Erol, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Arslan, Erol’a başarılar dileyerek yeni dönemde Milletvekilleriyle omuz omuza Elazığ’a önemli hizmetler kazandıracaklarına inandığını ifade etti.

İLİMİZE BİRLİKTE SAHİP ÇIKARAK ÖNEMLİ HİZMETLER YAPACAĞIZ

SEÇİMLER GERİDE KALDI, ŞİMDİ HİZMET ZAMANI

Elazığ TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve beraberindeki heyet ile görüşen Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, seçimlerin artık geride kaldığını ve şimdi hizmet zamanı olduğunu söyledi. Arslan değerlendirmesinde, “Sayın Erol öncelikle sizleri kutluyorum. 41 yıl aradan sonra ülkemizin önemli bir siyasi partisi olan CHP’yi yeniden Elazığ adına mecliste temsil edeceksiniz. Son derece demokratik ve söylem olarak ta yapıcı bir seçim kampanyası döneminden sonra halkımızın teveccühü ile ilimiz milletvekili seçildiniz. İlimizin ve iş dünyamızın siyaset kurumundan beklentileri oldukça fazla. İş dünyasının çatı örgütü olarak siz değerli milletvekili, yerel yöneticilerimiz ve bürokrasimiz ile el ele vererek ilimizi çok önemli bir noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Ben bu düşüncelerle sizlere yeni dönemde başarılar diliyor, tebrik ediyorum” dedi.

UZLAŞMACI BİR DİLLE MECLİSTE ELAZIĞ’I TEMSİL EDECEĞİM

Erol’da Başkan Arslan ve Elazığ TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine teşekkür ederek, “Sayın Başkanım 45 günlük seçim takvimi içerisinde iki kez bizleri ağırladınız. Oda olarak yapmış olduğunuz güzel bir programda bizleri de onura ettiniz. Bu süre içerisinde göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve misafirperverlik için teşekkür ediyorum. Seçim dönemi boyunca hep söyledim, seçimden sonra ben artık Elazığ’ın milletvekiliyim. Mecliste hep uzlaşmacı bir dilin hakim olmasını istemiş ve buna gayret etmiş bir milletvekili olarak aynı duruşumu devam ettireceğim. Siyaset makamı ifade ettiğiniz gibi topluma hizmet yeridir. Ben önümüzdeki 5 yıl boyunca başta iş dünyası ve ilimizdeki tüm STK’ların bir temsilcisi olarak her zaman yanınızda yer alacağım. Bundan şüpheniz olmasın. Bu düşüncelerle ben de seçimlerin ve sonuçlarının ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, birlikte Elazığ için çok önemli çalışmalara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137