İstanbul’da Tiyatro ve Sinema sanatçısı Abdullah Şekeroğlu tarafından kurulan Elazığ Kalkındırma Derneği ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Divan başkanlığını ELFED Elazığ Dernekler Federasyonu Derneklerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salih Bayır'ın, divan üyeliklerini Bekir Döndü, Mehmet Demirbağ' Hayati Erdem' in yaptığı genel kurulda Abdullah Şekeroğlu tekrar başkanlığa seçildi.

“HEP BERABER OMUZ OMUZA BİR ÇATI”

Genel Kurulda konuşan Başkan Abdullah Şekeroğlu, derneği çalışmaları hakkında bilgiler vererek “ 1 Ocak 2018 tarihinde derneğimiz kuruldu. Resmi olarak ve 4 Şubat dada arkadaşlarımızın hizmet ve gayretleri ile de derneğimizi bu gün bulunduğumuz bu dairede hizmetlerimize başladık. Ben evvela bu güne kadar o gün elini taşın atına koyan 17 arkadaşıma canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra ki diğer günler de hep beraber omuz omuza bir çatı altında o çatıda ELFED dernekler federasyonu altında Elazığ’a ve Elazığlılara hizmet vermek amacı ile hep birlikte hizmetlerimize devam ederiz” ifadelerini kullandı.

ELKADER ELAZIĞ KALKINDIRMA DERNEĞİ şu isimlerden oluştu.

Abdullah Şekeroğlu

Prof. Dr. Enver ÖZDEMİR.

Ahmet Ekşinar

Nadir başöz

Mehmet Doğan

A. Kadir Yüce

Yaşar Demirkol

ELKADER ELFED üst kurul üyeliğine ise

Turhan Sağlam

Sinan Türk

Mehmet Gaylan

ve Prof. Dr. Enver ÖZDEMİR seçildi