İlkokul Öğrencilerine Kırtasiye ve Kıyafet Desteğinde Bulundular

Elazığ'da öğrenim gören üniversite öğrencileri, yaklaşık 150 ilkokul öğrencisine kırtasiye ve kıyafet desteğinde bulundu.

İlkokul Öğrencilerine Kırtasiye ve Kıyafet Desteğinde Bulundular

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı KYK Gönüllüler Kulübü öğrencileri, ‘Isıtan Eller’ projesi kapsamında, Yakup Şevki Paşa İlkokulundaki öğrencilere kırtasiye ve kıyafet desteğinde bulundu.

Programa, Berihan Kaldırım’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Aynı zamanda öğrenciler, kendi imkânları ile ördükleri atkı ve bereleri de öğrencilere hediye etti.

Programa katılan Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın Eşi Berihan Kaldırım ise üniversite öğrencilerini bu anlamlı davranışlarından dolayı tek tek tebrik etti.

Minik öğrencilerle de yakından ilgilenen Berihan Kaldırım, onlarla sohbet ederek, hediyeler verdi.

GÜVEN: ONLARIN GÖZLERİNDEKİ MUTLULUKTA BİZLERİN İÇİNİ ISITTI

Mutlu olduklarını belirten KYK Gönüllüler Kulübü üyelerinden Elyasa Güven, “Biz onlara kırtasiye ve kıyafet yardımı yaptık onlar ısındı, onların gözlerindeki mutlulukta bizlerin içini ısıttı. Bu güzel projemize destek veren katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Isıtan Eller projesi kapsamında Yakup Şevki Paşa İlkokulu’na geldik. Bizler de bu projeler kapsamında KYK kız yurtlarında örülen atkı, bere ve boyunluk gibi ürünleri buraya getirdik. Burada yardıma muhtaç öğrencilere kırtasiye malzemeleri de getirip dağıttık" dedi.

ŞİMŞEK: ÖRMÜŞ OLDUĞUMUZ ATKI VE BERELERİ ÖĞRENCİLERE HEDİYE ETTİK

Çok güzel bir etkinlik olduğunu dile getiren gönüllülerden Fatma Şimşek, “ 2019- 2020 yılı gönüllük yılı olduğu için ‘Isıtan Eller’ projesi kapsamında Sare Ana ile Fethi Sekin KYK kız yurtları ile kulübümüz olarak örmüş olduğumuz atkı ve bereleri öğrencilere hediye ettik. Destek ve katkılarından dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne de çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

TÜRKEN: ONLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM VE ONLARI ÇOK SEVİYORUM

Çok mutlu olduğunu dile getiren İlkokul öğrencilerinden Enver Türken ise, “Ağabey ve ablalarımız bizlere birçok hediye verdi. Kırtasiye ve kıyafet hediye ettiler. Özellikle kalem, kitap, boyama kalemi, defter ve bere ile atkı hediye ettiler. Onlara çok teşekkür ediyorum ve onları çok seviyorum” şeklinde konuştu.

ÇİÇEKAY: HEDİYELERİ ÇOK BEĞENDİK

Birçok hediye aldığını aktaran ilkokul öğrencilerinden Esma Çiçekay da, hediyeleri çok beğendiğini dile getirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137