İmar Planı Değişikliğine Yapılan İtirazlar Değerlendirildi

Elazığ Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında onaylanan İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

İmar Planı Değişikliğine Yapılan İtirazlar Değerlendirildi

Elazığ Belediye Meclisi tarafından 11.05.2020 /63 sayılı Belediye Meclis kararı ile 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin onaylanmasının ardından çeşitli yerlerde 30 gün süreyle askıya çıkarılmıştı.

Bahsi geçen plan ile ilgili Belediye Meclis Kararına askı süresi içerisinde itiraz müracaatları olmuş ve söz konusu itirazlar 06.07.2020 tarih ve 2020/99 ile 07.07.2020 tarih ve 2020/101 sayılı Belediye Meclisinde görüşülerek karara bağlanmıştır.

Kabul edilen itirazlar sonucunda değişiklik yapılan alanlar 27.07.2020 tarihi itibariyle 30 gün süreyle askıya çıkarıldı. Plan, Belediye Merkez bina girişinde yer alan ilan panosunda vatandaşlar tarafından askı süresince incelenebilecek. Plan değişikliği Elazığ Belediye web sayfası üzerinden de görüntülenebilecek.

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, İmar plan değişikliğine ilişkin bilgi almak isteyen vatandaşların Elazığ Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü, Harita Servisi ve Planlama Servislerinden bilgi alabilecekleri ifade edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
GAKKO
GAKKO - 4 yıl Önce

KURBAN OLAM ELAZIĞA BU YAKIŞMİ ALLAH İÇİN BU ŞEHİRE Bİ KİMLİK KAZANDIRIN. HERKES KENDİNİ NİYE DÜŞİNİ MEMLEKET BİZİM ALLAH ÖLE GÜZEL BİR MEMLEKET VERMİŞ DEPREM OLDU HELE ŞU ÇARŞININ HALİNE BAKIN VALLAH ÇATILAR DAĞILMIŞ EVLER PERİŞAN SİZLER YETKİLİSİNİZ BU MEMLEKET Bİ DÜZENE GELE Bİ NEFES ALA MÜTAHİTLER CEBİNİ DÜŞÜNECEĞİ KADAR LA ALLAHTAN KORSUNLAR YAZIK BİZE

Murat gül
Murat gül - 4 yıl Önce

Deprem zamanı bi inat 5 ay kaybettirdi.karayolları 15 kat iken 8 e indirildi kardeşim adamı deprem vurmuş kat sayısı düşürülüyor Allah akıl ve iman versin.asıl şimdi ihtiyaç vardı.imar aynı kalsa çoktan müteahidle anlaşılmış ti.25 yıl çalış ev al depremden sonra kuru inatla birde imarı değiştir.yazok 25 yıl daha borçlan kimin umurunda

Ramazan
Ramazan - 4 yıl Önce

Çok şükür

MEHMET YERKAZAN
MEHMET YERKAZAN - 2 yıl Önce

Doğukent Mah.Mimar Sinan Caddesindeki HEVESİM Sitesi Kentsel Dönüşüm nedeniyle yıkıldı yerine ön cepheye 8 kat verilirken aynı Ada ve PARSEL de olmasına rağmen hemenyantarafına 3 bloğa 5 kat verilerek biz Kat Maliklerinden 50.000 TL para alınmıştır.Çoğu emekli olan bu insanlara yazık Değilmi.Sizleri ALLAH'A HAVALE EDİYORUM.

SIRADAKİ HABER

banner137