Son zamanlarda birçok fuara ev sahipliği yapan Elazığ, şimdilerde indirim günleri çadırı ile ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Ayakkabıdan, ev tekstiline, gıdadan giyime kadar bu indirim çadırında her şey mevcut…

Etiketlerdeki fiyatlar düşürülünce, kaliteyi ucuza almak isteyenler indirim çadırını ziyaret ediyor.

Vatandaşlar, Elazığ’da böyle organizasyonların kalıcı olmasını istiyor.

Stantta yer alan firmalarda kaliteli ürünü, uygun fiyata Elazığlılar ile buluşturduklarını ifade ettiler.

UYMAN: AİLECE GELİP ALIŞVERİŞ YAPABİLECEKLERİ ORTAM OLUŞTURDUK

Elazığ Valiliği önünde bulunan meydanda kurulan İndirim Çadırının organizatörü Mustafa Uyman, Elazığ’da ilk kez indirim günlerin yapıldığını belirterek, “Elazığ esnafı fuar kültürüne uzak biraz. Bunu değiştirmek, içeride kurulan 2 bin 400 m2 çadırımızla yaklaşık olarak 90’a yakın stant var. Bunun %80’ini Elazığ esnafından oluşturuyoruz. Elazığ’da üretilmeyen ürünler var. Bunları dışarıdan ayarladık. Fuarda, İndirim Günleri’nde %30, %40 piyasadaki fiyatlardan daha düşük fiyata satılıyor. Yaklaşık 150-200 civarında ürün yelpazesi var. Fuarımızın bir başka özelliği, hava şartlarından dolayı ısıtma sistemimiz var. Yağmurdan etkilenmiyor. Zeminimiz yerden 10 cm yüksekte. Mevsim sonu olmasına rağmen rahatça ailece gelip alışveriş yapabilecekleri ortam oluşturduk” dedi.

UYMAN: MAĞAZA MAĞAZA GEZECEĞİNE BURADAN ALIYORLAR

Vatandaşların sesine de kulak verdiklerini belirten Uyman, “Bu tür etkinliklere şehrin en ücra köşesinden insanlar geliyor. Burada insanlar aradığını buluyor. Bir giysi lazımsa aynı zamanda zücaciye lazımsa bir sürü mağaza gezeceğine buradan alıyor” diye kaydetti.

VİDEO: