Üniversal Göz Hastanesi, Tes-İş Sendikası ve Vefa-Der ile indirim protokolü imzaladı.

“ÜYELERİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Tes-İş Sendikası Mali Sekreteri Zülküf İltaşkın, “Tes-İş sendikası yönetim kurulu adına şube başkanımız Erdeniz Erdim il dışında olduğundan dolayı şube mali sekreteri olarak Üniversqal göz hastanesiyle bir anlaşma imzalamak üzere burada toplanmış bulunmaktayız. Üyelerimize hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

“HASTANEDE YARDIMCI OLACAKLARDIR”

Kartakgül, “üyelerin indirimden nasıl faydalanabileceğini” anlattı, “Tabi ben bu vesileyle değerli üyelerimizin Üniversal göz hastanesindeki bu indirimlerden faydalanabilmeleri için sadece sözlü ifade ile Vefa-Der üyesi olduklarını bildirirlerse Üniversal göz hastanesindeki arkadaşlarımız onlara yardımcı olacaklardır. Bu protokolle birlikte inşallah kıymetli üyelerimiz Üniversal göz hastanesinin her biriminden ayrıcalıklarla indirim avantajıyla yararlanacaklar inşallah. Tabi ben bu vesileyle hem Türkiye Vefa-Der ailemize hem Üniversal göz hastanesi ailesine hayırlı olsun dileklerimi ve temennilerimi iletmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

“İLKEDEN ÖDÜN VERMEDEN YOLA DEVAM EDECEĞİZ”

İmzalanan protokol hakkında Üniversal Göz Hastanesi Müdürü Özgür Çiçek , “Ameliyatlarda %20 tetiklerde de %50 indirim uygulanacaktır. Üniversal göz gurubu olarak hizmetin en kutsalı insana verilendir ilkesinden yola çıkıp ve bu ilkeden ödün vermeden yola devam edeceğiz. Her iki tarafa da inşallah hayırlı olur” şeklinde konuştu.