“İnsan İlişkileri ve Eğitimde Güven” Semineri Düzenlendi

Helal Finans Araştırmaları Derneği ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde İnsan İlişkileri ve Eğitimde Güven semineri düzenlendi.

“İnsan İlişkileri ve Eğitimde Güven” Semineri Düzenlendi

Helal Finans Araştırmaları Derneği ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde insan ilişkileri ve eğitimde güven semineri düzenlendi.

GÜRDAŞ: BU ÜLKENİN YAVRULARI OKUL HAVASINI TENEFFÜS EDENLERİN ELİNDE ŞEKİLLENECEKTİR

Nurettin Ardıçoğlu Konferans salonunda düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan HEFİAD Genel Başkanı Mehmet Gürdaş, “Öğretmen edebiyatın ebediyete hükmeden insandır. Tesirinin nerede biteceği asla belirtilmez. Bu ülkenin yavruları okul havasını teneffüs edenlerin elinde şekillenecektir. Sadece evlatlarınız değil. Hepimiz sizlere emanetiz. İnsanlığa bir arada olma ahlakını sizler öğreteceksiniz. Sizin tuttuğunuz ışık cahiliye kirlerini temizleyecek. Sevgi, umut ve işimizi en iyi şekilde yapma gayreti tüm hayatımız boyunca kılavuzumuz olmaktır.2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı hayırlara vesile olsun inşallah. Bilgiye, hikmete ve irfana sığınanlardan olabilmek temennisiyle” diye kaydetti.

GÜRTÜRK: BU ÇALIŞMALAR YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK

İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk ise, “Ben bu konuyu bize ilk açan HEFİAD başkanı, hemşehrimiz bizi bu sevince boğan başkanımız bizi çok mutlu etti. Biliyorsunuz Elazığ Her yerde okuyor projesini başlattık. 3. Yılımızdayız tam da onun üzerine çalıştık. Ve çok güzel bir çalışma olacaktır. Sizlere her iki ayda bir şehrimizin ilimden irfana konuşmaları çerçevesinde bu çalışmalar yıl boyunca devam edecek” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2019, 17:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137