İÖİ Kulübü İle Birevim İsim Sponsorluğu Anlaşması Yaptılar

İlimizi Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden İl Özel İdarespor, düzenlenen lansman toplantısıyla Birevim firmasıyla isim sponsorluğu anlaşması yaptı.

İÖİ Kulübü İle Birevim İsim Sponsorluğu Anlaşması Yaptılar

Elazığ il Özel İdarespor’un ismi resmen değişti.

İlimizi Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden Elazığ İl Özel İdarespor Basketbol Takımı, Double Tree Hilton Otel’de gerçekleştirilen lansman toplantısında Birevim firmasıyla isim sponsorlu sözleşmesi imzalandı.

Törene; Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın yanı sıra, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Mustafa Gül, Elazığ Emniyet Müdürü Celal Sel, Birevim İcra Kurulu Üyesi Av. Mahir Orak, Birevim Bir gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay, Birevim Elazığ Özel İdarespor Kulüp Başkanı Sebahattin Uçar, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu,  ETSO Başkanı Asilhan Arslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür ve çok sayıda davetli katıldı.

ORAK: ELAZIĞLI KİMLİĞİNİ TAŞIMAK BİZE AYRI BİR ONUR AYRI BİR GURUR VERİYOR

Törende ilk olarak Birevim İcra Kurulu Üyesi Mahir Orak, “Birevim’de bir başarının temsilcisi. Burada bir güç birliği yapıyoruz. Çoğu yerde başarı tekildir. Takımlar bunu tek başlarına üstlenirler, şirketler bunu tek başlarına, kurumlar bunu tek başlarına üstlenirler ama Elazığ’da başarı tekil değildir. Elazığ’da başarı şehrin başarısıdır. Hepimizin başarısıdır. Örneğin gurbette olan Elazığlı olarak söylüyorum; Elazığ’la ilgili bir şey duyduğumuzda hep çok heyecanlanıyoruz ve sahipleniyoruz. Gittiğimiz her yerde Elazığlı kimliğini taşımak bize ayrı bir onur ayrı bir gurur veriyor” ifadelerini kullandı.

UÇAR: HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Sebahattin Uçar, “Biz burada bir alan oluşturduk. Ulusal marka haline gelmeyle alakalı Özel İdare Basketbol Takımı’nın Süper Lig’de olduğu müddetçe çok katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu noktada spora ve sporcuya yatırılacak olan, yapılacak olan yatırımın geleceğimize, gençliğimize yapılacak olan yatırım olduğuna inanıyoruz. Ben tekrar Birevim ile Özel İdarespor Kulübü arasında yapılacak olan bu sponsorluk anlaşmasının her iki tarafa hem Birevim’e hem Özel İdare Spor Kulübümüze, Elazığ’ımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

ARSLAN: BAŞARI HİKAYELERİ YAZARAK BU LİGDE ELAZIĞ’I EN ŞANLI ŞEKLİYLE SPOR KULÜBÜMÜZ TEMSİL EDECEKTİR

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, “Şehrin tüm dinamiklerine sahip çıkmak gerçekten çok önemli. Çorbada tuzumuzun olması çok çok önemli. Bu duygu düşüncelerle şehrimizin tüm temsilcilerini, tüm yaşayanları, 600 bin hemşehrimizin her birine bu şekliyle tüm aktivitelerimize sahip çıkmaya davet ediyoruz. Festivalimiz bizim için çok değerli. Üzümümüz, orciğimiz bizim için çok değerli. Sahip çıkalım. Spor kulüplerimiz çok önemli. Sahip çıkalım. Her türlü kültürel etkinliğimiz çok değerli. Bunların her birine ayrı ayrı sahip çıkalım. Hak ettikleri değeri verelim. Bugün yine burada Birevim şirketiyle İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı’nın sponsorluk anlaşması için buradayız. Bu yıl Birevim İl Özel İdare Basketbol takımı olarak inşallah sportif faaliyetlerimizi yürüteceğiz. Bende inanıyorum ki bırakın ligde kalmayı; başarı hikayeleri yazarak bu ligde Elazığ’ı en şanlı şekliyle spor kulübümüz temsil edecektir” dedi.

BİLGİNOĞLU: ELAZIĞ’IMIZI ÇOK GÜZEL TANITACAĞINA İNANIYORUM

Elazığ Belediye Başkanı Başdanışmanı Nazif Bilginoğlu, “Bir başarı öyküsü ortaya koyan ve şehrimizi tanıtı noktasında üst seviyelerde tanıtacağına inandığımız bu güzel gecede bugün güzel gecenin öncülüğünde burada olmamdan dolayı bir kez daha herkese saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Bu takımımızın çok daha güzel ve büyük hedeflere ulaşmasına, her türlü noktada şehrimizin bütün gelişim noktalarına destek veren değerli sayın valimize de hem şahsım, hem belediyemiz hem kentimiz adına bir kez daha şükranlarımı arz ediyorum. Çünkü verdikleri bu destek hakikatten çok kıymetli bu destek İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı’nı da çok güzel inşallah Elazığ’ımızı temsil edecek ve tanıtım noktasında da çok güzel tanıtacağına da inanıyorum” diye konuştu.

KALDIRIM: TAKIMIMIZI KUCAKLAYALIM

Son olarak konuşan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ise, “Bizim için futbol kulüpleri de önemli. Yer alanlarda önemli ama basketbol şu anda birinci önceliğimiz diyebilirim. Dolayısıyla bunu da Süper Lig’de olduğu için söylüyorum; şehri en iyi şekilde temsil edecek, markalaştıracak, duyuracak önemli bir şey olduğu için söylüyorum. Dolayısıyla futbola verdiğimiz destek kadar önem katar, maddi destek katar. İnşallah bu takımımıza da destek verelim. Herkes katkı versin, herkes destek versin. Herkes elini taşın altına koysun. Sadece belediyenin, özel idarenin, ticaret odasının veya Birevim’in çok katkıları var. Onların sırtında kalmasın. Herkesin bu çorbada bir tuzu olsun. Bir emeği olsun. İnşallah gelecek olan başarıyı da bu şekilde hem sahiplenelim, hem kucaklayalım. Hem de takımımızı daha büyük, daha ileri hedeflere götürelim” diye ifade etti.

Konuşmaların ardından il özel idaresi kulübüyle Birevim firması arasında isim sponsorluğu anlaşması imzalandı.

İmza töreninin ardından Lansman; hatıra fotoğrafları ve forma takdimlerinin ardından sona erdi.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137