İlimizi kadınlar basketbol süper liginde temsil eden İl özel idare spor kulübü, Mediline Hospital hastanesiyle sağlık sponsorluğu anlaşması yaptı.

İl özel idare spor kulübü tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş, “Bugün il özel idaresi spor kulübünün bir sponsorluk anlaşmasını imzalamak için toplandık. Sağ olsun Mediline hastanemiz il özel idaresi spor kulübümüze bu yıl için sağlık sponsoru olarak bulundu” dedi.

Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Doğuş Cantürk De, “bugün burada mediline ile bir protokol imzalamak için bulunuyoruz. Gönül ister ki sporcularımızın hiçbir sağlık sıkıntısı olmasın ama bu işin doğasında var illaki sakatlıklar rahatsızlıklar olacak bununla ilgili bize destek olacaklar” dedi.  

Geçtiğimiz sezon görev yaptığı İl özel idare kadın basketbol takımıyla yeniden anlaşma sağlayan tecrübeli başantrenör Aziz Akkaya, yeni ve genç bir takım olduklarını kaydederek, “işimiz kolay değil, çok mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl özel idare spor kulübüyle Mediline Hospital hastanesi arasında 1 yıllık sağlık sponsorluğu anlaşması imzalandı