ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ ARTIRILACAK

F.Ü. Rektörü Prof.Dr. Kutbeddin Demirdağ ile Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet Cebeci’yi Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar ve Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Tavuş ile birlikte ağırlayan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, ziyarette yaptığı değerlendirmede üniversite sanayi işbirliğinin yükseltilmesi ve Teknokent’in marka değerinin yükseltilmesi noktasında çok daha profesyonel adımların atılacağını söyledi. Başkan Arslan Fırat Teknokent’te yer alan yazılım firmalarının çok önemli başarılara imza attıklarını belirterek, “Elazığ adına çok önemli bir altyapı olan Fırat Teknokent’in marka değerinin yükseltilmesi için buradan ulusal ve uluslararası başarılara imza atan çalışmaların üretilmesi gerekiyor. Bu noktada çok şükür çok iyi çalışmalar yapıldı ve yapılıyor. Oda olarak biz bu süreci profesyonelce yönetip üniversite sanayi işbirliği noktasında başta savunma sanayi olmak üzere çok önemli projeleri akademisyenlerimizle birlikte yürütmek ve ilimize katma değer sağlamak istiyoruz. Bu düşüncelerle nazik ziyaretiniz ve temennileriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

HUZUR VE GÜVENLİĞİMİZ İÇİN EMNİYET GÜÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

F.Ü. Rektör ve Rektör Yardımcısının ziyaretinin ardından Elazığ Emniyet Müdürü Doğan Cangül ile bir araya gelen Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ iş dünyası olarak halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden canları pahasına görev yapan tüm Emniyet Teşkilatının yanında olduklarını söyledi. Emniyet Müdürü Cangün de, Başkan Arslan ile Meclis Başkanı Yaşar’a başarılar dileyerek yeni dönemde Elazığ’a hep birlikte hizmet verecek olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

İŞ DÜNYASINDAN ZİYARETLER…

İş dünyası temsilcilerinin de hayırlı olsun ziyaretlerini almaya devam eden Başkan Arslan, “Ramazan ayına rağmen tebrik ziyaretleri devam ediyor. İş dünyamızın temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarımızın yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarımızın değerli yöneticileri ve toplumun birçok kesiminin bize olan ilgisi devam ediyor. İl dışı ve yurt dışı programlarımız nedeniyle bir süredir ara vermek durumunda kaldığımız görüşmelerimizi fırsat buldukça devam ettiriyoruz. Şahsım ve tüm yönetim organlarımız adına tüm halkımıza gösterdikleri bu yakın ilgi ve destekleri için teşekkür ediyor, hayır dualarını eksik etmemelerini rica ediyorum. Bu vesile ile, bir kez daha tüm halkımızın Ramazan-ı şeriflerini kutluyor, en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.